fbpx

Adriaan

Wie ben je?

Mijn naam is Adriaan, ik ben 70 jaar oud en ik woon in Dongen. Ik ben gepensioneerd maar zit niet stil. Ik doe vrijwilligerswerk bij V.V. Dongen en ben ook actief bij een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, dat doe ik 3 á 4 keer per week.

Ik ben een ‘Bourgondiër’ dus ik pak alles wat lekker is

Dit is Adriaan

N

70 jaar

N

Dongenaar

N

Actief in vrijwilligerswerk

N

Abonnement: BEN Compleet

N

Variatie: eGym, Yoga, Spinning

Wij bij De Vennen geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans.
Als je leven in balans is, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset. Balans vinden is een continue proces. De wereld om ons heen blijft immers veranderen. Die zoektocht naar de juiste balans is voor iedereen anders.

Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Adriaan

Hoe breng jij jouw levens in balans?

Het sporten bij De Vennen brengt mijn leven al goed in balans. Mijn sportmomenten zijn heel gevarieerd; Ik volg spinninglessen, werk aan mijn spierbehoud met het eGym krachtcircuit en ik doe oefeningen voor mijn schouders en rug. Deze oefeningen doe ik omdat ik in behandeling ben geweest voor mijn schouders en rug. Ook maak ik graag gebruik van de fiets en de loopband, om mijn conditie op peil te houden. De yogalessen die ik volg 1 keer per week zorgen voor rust in mijn hoofd. Dat ervaar ik niet alleen zelf, ook thuis wordt dat bevestigd.

Hoelang ben je al lid?

Ik heb een BEN Compleet abonnement, dit betekent dat ik van alle faciliteiten gebruik kan maken. Ik ben al heel lang lid bij De Vennen, maar het begon toen ik een rugblessure had. Na een langdurig revalidatietraject bij de inpandige fysiotherapeut is toen opgevolgd door een lidmaatschap van de sportschool. Nu ben ik al ruim 15 jaar trouw lid bij De Vennen.

Wat is je doel bij De Vennen?

Mijn voornaamste doel is fit blijven en mijn gewicht op peil houden. Op mijn leeftijd is het moeilijk om af te vallen en ik ben een ‘Bourgondiër’ dus ik pak alles wat lekker is. Als je af wilt vallen moet je zulke dingen niet doen en op mijn 70 leeftijd ben ik ook niet van plan om nog 5 kilo af te vallen. Voor mij gaat het er vooral om dat genieten van het leven in balans is met voldoende beweging.

Wat is voor jou de grootste

meerwaarde van De Vennen?

Ik zoek natuurlijk ook een beetje gezelligheid bij een sportschool en hier bij De Vennen is dat ook echt aanwezig. Ook heb ik goede contacten hier omdat ik al heel lang lid ben dus dat vind ik alleen maar leuk.

Zet de eerste stap

Wil je ook werken aan je gezondheid? Heb je behoefte aan advies? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder richting een leven in balans.