fbpx

DE ZOMER IS VOORBIJ; TIJD VOOR EEN APK-CHECK!

 

Met de APK-check krijg jij inzicht in jouw lichaam en op welke manier jij aan jezelf kan werken om zichtbaar resultaat te behalen.

 

Bij De Vennen helpen wij jou met een op maat gemaakt plan om jouw leven in balans te krijgen! Door onze jarenlange ervaring hebben wij een unieke manier ontwikkeld om jou te helpen naar een betere gezondheid. De eerste stap is een GRATIS nul-meting waarin wij een perfecte blauwdruk van je lichaam maken; oftewel een APK-check!

 

Dus ben je overtuigd? Plan dan NU jouw APK-check in! Meer weten over waarom het goed is om een APK-check te plannen? Lees dan even verder, we leggen het je in het kort uit.

MIJN APK-CHECK

Waarom een APK-check?

Je herkent het misschien wel; tijdens de vakantie even lekker de teugels laten vieren dat hoort er natuurlijk bij, genieten van het leven en nu begint het ‘normale’ leven weer. Je wilt weer in een ritme komen en de draad oppakken.

Maar waar begin je? Onze APK-check gaat je voorzien van inzichten en advies.

Bewust Eigen Niveau

Iedereen is uniek, daarom is ons advies op maat gemaakt en gebaseerd op de uitkomsten van jouw lichaams scan.

Stok achter de deur!

Doordat je afspraak gepland staat heb je de eerste drempel genomen. Jouw fitness coach is jouw stok achter de deur.

Zichtbaar resultaat

Vanuit jouw APK-check als beginpunt, weet jij precies waaraan je kan werken om je doelen te halen. Wij adviseren je graag.

HOE WERKT de APK-check?

Bekijk de video die stap voor stap uitlegt wat onze APK-check voor jou kan betekenen.

Wat vinden onze leden?

Ervaringen van onze leden; zij geven je een eerlijk beeld over sporten bij De Vennen.

Ik sport volgens het op maat gemaakte schema dat De Vennen voor mij heeft gemaakt, maar het is erg fijn om mijn progressie inzichtelijk te krijgen door middel van de apparatuur.
Bryan

Het behoort inmiddels tot mijn routine om te sporten bij De Vennen. Ik word altijd op een fijne manier geholpen wanneer ik vragen heb. Zo kan ik op verantwoorde manier sporten.
Mirjam

Plezier in het sporten is voor mij het belangrijkste. Met mijn persoonlijke plan van aanpak blijf ik vitaal — en dat met een lach op mijn gezicht! Ik zou niet meer anders willen.
Adriaan

De APK-check is een initiatief van Gezondheidscentrum De Vennen in Dongen