fbpx

WIJ GAAN JOU KLAAR STOMEN VOOR DE ZOMER!

 

Met de APK-check krijg jij inzicht in jouw lichaam en op welke manier jij aan jezelf kan werken om zichtbaar resultaat te behalen.

 

Bij De Vennen helpen wij jou met een op maat gemaakt plan om helemaal klaar te zijn voor de zomer! Door onze jarenlange ervaring hebben wij een unieke manier ontwikkeld om jou te helpen je doelen te behalen. De eerste stap is een nul-meting waarin wij een perfecte blauwdruk van je lichaam maken; oftewel een APK-check.

 

Deze blauwdruk geeft inzicht in jouw lichaam en hoe je het beste kunt trainen! Ben je overtuigd? Plan dan NU jouw APK-check in!

 

Meer weten over waarom het goed is om een APK-check te plannen? Lees dan even verder, we leggen het je in het kort uit.

PLAN APK-CHECK

Waarom een APK-check voordat de zomer begint?

Je herkent het misschien wel; de zomer komt er aan je wilt toch wat lekkerder in je vel zitten. Maar waar begin je? Onze APK-check gaat je voorzien van inzichten en wij maken een plan van aanpak speciaal voor jou

Wetenschappelijk onderbouwd o.b.v verkregen data!

Bewust Eigen Niveau

Iedereen is uniek, daarom is ons advies op maat gemaakt en gebaseerd op de uitkomsten van jouw lichaams scan.

Stok achter de deur!

Doordat je afspraak gepland staat heb je de eerste drempel genomen. Jouw fitness coach is jouw stok achter de deur.

Zichtbaar resultaat

Vanuit jouw APK-check als beginpunt, weet jij precies waaraan je kan werken om je doelen te halen. Wij adviseren je graag.

HOE WERKT de APK-check?

Bekijk de video die stap voor stap uitlegt wat onze APK-check voor jou kan betekenen.

Wat vinden onze leden?

Ervaringen van onze leden; zij geven je een eerlijk beeld over sporten bij De Vennen.

Ik sport volgens het op maat gemaakte schema dat De Vennen voor mij heeft gemaakt, maar het is erg fijn om mijn progressie inzichtelijk te krijgen door middel van de apparatuur.
Bryan

Het behoort inmiddels tot mijn routine om te sporten bij De Vennen. Ik word altijd op een fijne manier geholpen wanneer ik vragen heb. Zo kan ik op verantwoorde manier sporten.
Mirjam

Plezier in het sporten is voor mij het belangrijkste. Met mijn persoonlijke plan van aanpak blijf ik vitaal — en dat met een lach op mijn gezicht! Ik zou niet meer anders willen.
Adriaan

De APK-check is een initiatief van Gezondheidscentrum De Vennen in Dongen