fbpx

Ben als Bente

Zet de stap naar een gelukkiger leven

Zit je wel op je plek bij je huidige job? Wat voor een baan zou jij willen als je nergens rekening mee hoeft te houden? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Is hetgeen wat je nu doet ook hetgeen wat je echt wilt doen in je leven? 

Bente heeft twee jaar geleden het roer omgegooid. De manier waarop wij namens De Vennen ook jou kunnen begeleiden naar een job waar je voldoening uit haalt, geeft jou de kans om eerlijk te zijn naar jezelf en de stap te zetten naar een gelukkiger leven.

Ben jij dit?

N

Sportief en klantgericht

N

Twijfel over je huidige baan

N

Toe aan een nieuwe uitdaging

N

Afwisseling in je baan vind jij belangrijk

N

Enthousiast en gemotiveerd om mensen te helpen/voor een groep te staan

Over gezondheidscentrum
De Vennen

De Vennen biedt op een persoonlijke en professionele manier sportbegeleiding met diverse medische disciplines binnen handbereik. Sporten met een trainingsprogramma op maat, zelfstandig trainen of deelnemen aan één van de vele groepslessen of zwemactiviteiten.

Wij werken zonder uitzondering met gediplomeerde sport- en gezondheidscoaches. Wanneer je niet direct zelfstandig kunt sporten, kan de leefstijlcoach hulp bieden.

Jong, oud, man of vrouw: het hele gezin is welkom! Iedereen verdient een leven in balans. Wij helpen je graag verder, op welk gebied van vitaliteit en gezondheid dan ook.

Bente’s verhaal

‘Eén van de beste keuzes van mijn leven!’

Niet gelukkig zijn in mijn werk heeft veel invloed op mij gehad; ik zat niet meer lekker in mijn vel. Werken is immers toch iets wat een groot gedeelte van je leven opslokt. Om mijn gedachten te verzetten ben ik gaan sporten bij De Vennen. Dit was voor mij in eerste instantie een uitlaatklep, een manier om balans te vinden tussen werk en privé.

Ik begon het sporten steeds leuker te vinden en kreeg het ook snel onder de knie. Na een aantal jaar sporten leerde ik de medewerkers en alle leden goed kennen. Ik voelde me als een vis in het water en dat was blijkbaar te merken; één van de instructeurs vroeg mij om een cursus te volgen zodat ik naast mijn (toenmalige) baan af en toe zou kunnen invallen als groepslesinstructeur als het nodig was. Ik dacht meteen ja dit wil ik! Maar mijn onzekerheid kwam ook om de hoek kijken. Ik weet niet of ik dit wel kan… De steun en begeleiding die iedereen bij De Vennen mij in deze periode heeft gegeven zette mij aan het denken. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar wordt ik gelukkig van? Hoe zou het zijn om…

Ik kan je als geen ander aanraden;
Ben eerlijk naar jezelf

Toen kwam voor mij het besef; Dit is wat ik het aller liefste doe. Zelfs na een zware werkdag, bij mijn toenmalige baan, ging ik met alle plezier naar De Vennen. Op een gegeven moment ben ik bij mezelf te raden gegaan en heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb bewust gekozen voor mezelf, om te gaan doen waar ik gelukkig van werd. Ik heb mijn toenmalige baan vaarwel gezegd en ben mijn droombaan achterna gegaan. Ik ben eerlijk naar mezelf geweest en ik heb daar tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad!

Inmiddels ben ik twee jaar en een tas vol opleidingen verder. Naast groepslesinstructeur ben ik fitnesscoach en heb ik de juiste papieren om zwemles te geven en alle overige zwemactiviteiten te begeleiden. Ik heb een gevarieerde en uitdagende baan waar ik de ruimte krijg mezelf te blijven inspireren. Maar het belangrijkste, ik heb plezier in mijn werk!

Ik kan je als geen ander aanraden; Ben eerlijk naar jezelf. Het was één van de beste keuzes van mijn leven.

Wat ga ik dan doen?

Het belangrijkste is dat jij gaat doen waar jij gelukkig van wordt. Als je bij ons komt werken, kan je rekenen op een afwisselde baan waar je veel verschillende werkzaamheden door de week heen kan doen. Denk aan zwemles geven en zwembad toezicht, aan het begeleiden van mensen in onze fitness, het geven van één of meerdere groepslessen. Je bent van nature nieuwsgierig in andere mensen en haalt voldoening uit het begeleiden en het helpen van mensen. 

Hoe jouw werkweek eruit gaat zien heb jij zelf in de hand. Jij bepaald waar je gelukkig van wordt. Samen bekijken we stap voor stap wat jij nodig hebt om te kunnen groeien in je functie. Dat is De Vennen; oog voor jou en jouw behoeftes.

Wat biedt De Vennen jou?

=

Een uitdagende functie waarin je veel eigen initiatieven kunt ontplooien

=

Uitgebreide mogelijkheden om jezelf om te scholen en te ontwikkelen

=

Onderdeel zijn van een leuk en hecht team van ambitieuze professionals

=

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Recron

=

Een goed basissalaris vanaf binnenkomst, die tijdens jouw omscholingstraject met je meegroeit.

=

Het kunnen leveren van een bijdrage aan de groeistrategie van de organisatie

=

Een platte en informele organisatie

=

Het allerbelangrijkste; werkplezier

Zet de eerste stap

Wil je meer weten over het interne opleidingstraject of onze organisatie? Neem dan contact op met Alfons van der Pluijm via het telefoonnummer: 0162-319999.

Durf jij eerlijk te zijn naar jezelf? Met 1 mailtje is jouw eerste stap naar een gelukkiger leven al gezet. Het eerstvolgende is een vrijblijvend kennismakingsgesprek, jij bent in controle. Doe het voor jezelf, doe het nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.