fbpx

Bix

Wie ben je?

Ik ben Bix, 32 jaar oud en ik woon in Dongen. Ik werk als verpleegkundige met dementerende ouderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten veel bezig te zijn met mijn paarden, met mijn hondje naar hondencursus te gaan en creatief bezig te zijn met mijn Instagram account. Ik ben vooral bezig met het posten van ideeën voor kraamcadeautjes, een leuke passie waar ik veel voldoening uit haal. Wat ik ook nog erg leuk vind om te doen is leuke dingen met me vrienden en vriend. Ook houd ik me nu veel bezig met ons nieuwe huis dat we net hebben gekocht.

Dit is Bix

N

32 jaar

N

Dongenaar

N

Abonnement: BEN Actief

N

Groepslessen

N

Passie voor kraamcadeau's

Wij bij De Vennen geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans.
Als je leven in balans is, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset. Balans vinden is een continue proces. De wereld om ons heen blijft immers veranderen. Die zoektocht naar de juiste balans is voor iedereen anders.

Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Zeg Bix

Hoe breng jij jouw levens in balans?

Ik heb in mijn verleden veel meegemaakt, waar ik ook professionele hulp voor heb gehad. Voor mij zorgde het bezig zijn met mijn paarden voor de nodige balans in mijn leven. Naast mijn paarden zijn het op dit moment voornamelijk de groepslessen. Die zijn voor mij een houvast. Als ik een groepsles van bijvoorbeeld Booty&Core (BBB) heb ingepland via de app van De Vennen, dan moet ik gaan van mezelf.

Wat is je doel bij De Vennen?

Ik gebruik het sporten bij De Vennen als middel om zo voor mezelf een bepaalde structuur in mijn leven te bieden. Vaste momenten in mij week; de BBB op woensdagavond en vrijdagochtend. Dit is voor mij een hou vast, als ik deze afspraak heb staan zal er weinig in de weg komen om niet te kunnen gaan.

Wat is voor jou de grootste

meerwaarde van De Vennen?

Ik heb ook een keer nagedacht om ergens anders te gaan sporten, dat heb ik ook gedaan, maar ben toch terug gekomen. Waarom? De fijne sfeer en de focus op het sociale aspect. Dat zijn voor mij sterke punten van De Vennen. Iedere les zijn er dezelfde mensen waar je ook veel contact mee hebt, dat vind ik heel gezellig. De instructeurs kennen je bij naam en zorgen voor de juiste sfeer in de lessen.

Zet de eerste stap

Wil je ook werken aan je gezondheid? Heb je behoefte aan advies? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder richting een leven in balans.