fbpx

Sparringspartner voor bedrijfsvitaliteit

Wij zijn het gezondheidscentrum voor werkgevers die bewust bezig zijn met fysieke en mentale vitaliteit van medewerkers om de duurzame inzetbaarheid te optimaliseren

HiiT | Circuittraining | De Vennen

 

Bedrijfsfitness bij De Vennen

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt minder vaak. Tegelijkertijd zien we dat de financiële drempel om te gaan sporten -door de grote onzekerheid van dit moment- een stuk hoger ligt. Als werkgever kan je hier slim op inspelen door een bedrijfsfitness abonnement van De Vennen aan te bieden. Zo biedt je een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde; belangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt. Fitte medewerkers tonen daarbij meer betrokkenheid, zijn creatiever en hebben meer plezier in hun werk. Een mooie win-win situatie dus.

 

ALL-IN mét persoonlijke begeleiding

Uit onderzoek is gebleken dat 26% van de werknemers meer gaat sporten, wanneer de werkgever bijdraagt in de kosten. Het is bij De Vennen mogelijk om het ALL-IN bedrijfsfitness abonnement Fit@Work aan te bieden met onder andere onbeperkt fitnessen inclusief het slimme eGym krachtcircuit, zwemactiviteiten en sauna & wellness. Allemaal onder professionele begeleiding van onze fitnesscoaches en met onze BEN-filosofie (Bewust Eigen Niveau)  als leidraad.

 

WIN-WIN met de Werkkostenregeling

Door sport aan te bieden, investeer je als werkgever in de gezondheid van jouw medewerkers, help je hen actief te blijven en ondersteun je hun productiviteit. Lichamelijke ongemakken en mentale stress kunnen actief worden aangepakt met sport en ontspanning. Door bedrijfsfitness aan te bieden binnen de werkkostenregeling, is het fiscaal aantrekkelijk waardoor zowel werkgevers als werknemers voordeliger uit zijn.

 

Bedrijfsvitaliteit; de logische vervolstap

Wij hebben bij De Vennen expertise in huis op vrijwel alle vlakken van fysieke en mentale gezondheid: Leefstijlcoaches, fitnesscoaches, fysio- en ergotherapeuten, …noem maar op. Dit maakt De Vennen tot de ideale partner op het gebied van bedrijfsvitaliteit. Door deze unieke samenstelling aan expertises onder één dak bieden wij veel meer dan alleen een bedrijfsfitness abonnement.

Onder de noemer ‘Werken in Balans’ kan er gekozen worden uit verschillende opties, variërend van het ‘normale’ bedrijfsfitness tot ons vitaal@work arrangement waarbij o.a. onze leefstijlcoaches op meerdere vlakken actief ondersteunen. Denk aan interactieve workshops met thema’s als voeding, stress en slaap. Ook het mentale welbevinden van de werknemer komt aan bod. Voor bedrijven met een groter aantal werknemers kunnen we in samenspraak met de betreffende HR afdeling via een complete bedrijfsscreening onze vitaliteitsprogramma’s op maat aanbieden. Zo werken we samen aan het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

 

Meer weten?

Bel dan naar Maikel Olie op tel. 06 283 786 50 of mail naar [email protected]