fbpx
Is het noodzakelijk dat ik mijn groepslessen en fitnessmomenten reserveer?

Ja, zonder reservering kan je helaas niet bij ons sporten en zullen we je toegang moeten weigeren. Omdat wij ons aan een beperkt aantal moeten houden kan je zonder reservering niet sporten.

Hoe gaat het reserveren in zijn werk?

Je kan de groepslessen en sportmomenten maximaal een week van tevoren reserveren. Hierbij hanteren wij het principe vol is vol. Er kan tot 15 minuten voor aanvang van het sportmoment of groepsles gereserveerd worden.

Hoe ver van tevoren kan ik mijn groepslessen en sportmomenten reserveren?

Je kunt maximaal een week van te voren je groepslessen en sportmomenten reserveren tot 15 minuten voor aanvang. Per week kunnen er drie bezoeken aan De Vennen gereserveerd worden. Het is helaas niet mogelijk om twee tijdsblokken achter elkaar te reserveren.

Wat gebeurd er als de groepsles / sportmomenten vol zitten?

Zodra de les vol zit, kan je je hier niet meer voor aanmelden. Het tijdsblok is dan niet meer zichtbaar en kleurt rood. Indien de les voor 90% vol is, kleurt het tijdsblok oranje. Lessen waar nog genoeg plekken voor zijn, zijn blauw gekleurd.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat je 5 minuten voordat de groepsles of fitnessmoment start aanwezig bent zodat je het volle uur kunt benutten en er een goede doorstroom betreft gasten is.

Kan ik gebruik maken van kleedkamerfaciliteiten?

De kleedkamers, douches en kluisjes kunnen normaal gebruikt worden. 

Hoe lang mag ik sporten?

Alle groepslessen, op Yoga na, duren een uur. Indien je gereserveerd hebt voor sportmomenten verzoeken we je om na een uur en een kwartier de fitnessruimte weer te verlaten.

Wat gebeurd er als ik me niet afmeld en niet kom?

De aanwezigheid wordt door de instructeur bijgehouden en gecontroleerd. Indien je een aantal keer geen gebruik maakt van het sporten of de groepslessen zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen zodat je niet meer kunt reserveren. Wegens het maximale aantal wat we binnen mogen laten, vinden wij het belangrijk dat alle beschikbare plekken worden opgevuld.

Is de looproute in De Vennen hetzelfde als voorheen?

Voor de fitness en groepslessen is de looproute niet gewijzigd. 

Welke maatregelen betreft hygiëne hanteren we bij De Vennen?

Om verspreiding van het Coronavirus zo minimaal te houden, hanteren wij de volgende maatregelen betreft hygiëne:
– Het is verplicht om bij binnenkomst gebruik te maken van desinfecterende gel/zeep.
– Maak tijdens het sporten gebruik van je handdoek.
– Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere sporters en instructeurs.
– Fysiek contact is niet toegestaan.
– Na afloop dien je direct De Vennen te verlaten.
– Reinig en desinfecteer de sporttoestellen en benodigdheden voor en na het gebruik hiervan.

Mag ik twee tijdsblokken achter elkaar reserveren?

Om iedereen de kans te geven om te kunnen sporten is het helaas niet mogelijk om twee tijdsblokken achter elkaar te reserveren. Na 75 minuten gesport te hebben, vragen we iedereen om de fitnessruimte te verlaten.

Welke zwemfaciliteiten worden er nu aangeboden bij De Vennen?

Wij bieden op dit moment de volgende zwemactiviteiten aan: Zwemlessen, Banenzwemmen, Baby,- Peuter,- en Kleuterzwemmen, Aquasporten, Therapeutisch Zwemmen, Meer Bewegen Voor Ouderen en Recreatief Zwemmen. 

Kan ik zonder te reserveren komen zwemmen of sporten?

Nee, alle activiteiten (behalve de zwemlessen) moeten gereserveerd worden. Zonder reservering mogen we je helaas niet binnen laten. Hierbij hanteren we het vol=vol principe.

Hoe kan ik reserveren voor het zwemmen?

Via onze nieuwe app en de website kan je reserveren voor alle zwem- en fitnessactiviteiten. Zorg dat je recente mailadres bij ons bekend is zodat je een account aan kunt maken voor de app. Reserveren voor Recreatief Zwemmen is niet noodzakelijk.

Is de route in De Vennen hetzelfde als voorheen?

Nee, om een zo veilig mogelijke omgeving voor jullie te creëren, hebben wij de looproute in De Vennen aangepast. De hoofdingang wordt hierbij als ingang gebruikt en de zijdeur in de kleedkamer dient als uitgang.

Mag ik gebruik maken van de douches?

Ja, het is weer mogelijk om te douchen na het zwemmen of sporten. We vragen wel om nog steeds de 1,5 meter afstand te bewaren tot andere gasten. 

Mag ik gebruik maken van het toilet?

Het toilet mag gewoon gebruikt worden. Wel vragen we iedereen om ook van tevoren thuis naar het toilet te gaan om verspreiding te voorkomen. 

Mag ik blijven wachten terwijl mijn zoon/dochter zwemles heeft?

Nee, wegens de veiligheid is het de bedoeling dat u uw zoon/dochter afzet, mee loopt tot de grote kleedkamer en daarna het pand weer direct verlaat.

Welke route doorloop ik als ik mijn zoon/dochter breng en haal van de zwemles?

Wegens de veiligheid is de het bedoeling dat u met uw kind mee loopt via de hoofdingang en de grote kleedkamer (volg de schildpadden op de grond) naar het zwembad. Hier kunt u uw zoon/dochter helpen met uitkleden. Vervolgens kan het bad verlaten worden via één van de (nood)uitgangen op het bad.
Na de les brengt de zweminstructeur de kinderen via de EHBO ruimten naar de kleine kleedhokjes. De routing voor de ouders is via de grote poort links naast het gebouw en vervolgens door de deur aan de rechter zijkant. Om de 1,5 meter afstand te waarborgen is het belangrijk dat je een kleedhokje uitzoekt en wacht tot dat uw kind naar u toe komt.
Indien gewenst kan e rook van de kleedhokjes buiten gebruik worden gemaakt.