fbpx

Gerard

Wie ben je?

Ik ben Gerard, ik ben 80 jaar en ik woon in ’s Gravenmoer waar ik ook ben opgegroeid. In mijn studietijd en toen ik net getrouwd was heb ik in Tilburg gewoond, maar we zijn weer terug naar ’s Gravenmoer verhuisd. Dat is echt mijn thuis. Ik ben al 20 jaar gepensioneerd. Voor mijn pension werkte ik als docent Engels aan de Hogere Agrarische School (HAS) in Den Bosch, ik heb hier 35 jaar gewerkt.

18 jaar geleden was ik klantnummer 4.000. Ondertussen zijn ze de 26.400 gepasseerd..

Ik zwem praktisch iedere doordeweekse dag bij De Vennen. Ik doe ook regelmatig vrijwilligerswerk. Vroeger zat ik in de dorpsraad, raad van toezicht van de woningbouwstichting, de avondvierdaagse en was ik actief voor het sportgala in Dongen. Omdat ik in veel raden zat, werd ik ook steeds meer gevraagd om vrijwilligerswerk te komen doen

Dit is Gerard

N

80 jaar

N

's Gravenmoer

N

Jaarabonnement zwemmen

N

Banenzwemmen grootste passie

N

18 jaar lid

Wij bij De Vennen geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans.
Als je leven in balans is, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset. Balans vinden is een continue proces. De wereld om ons heen blijft immers veranderen. Die zoektocht naar de juiste balans is voor iedereen anders.
Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Gerard

Hoe breng jij jouw leven in balans?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en in de tuin te werken. Mijn favoriete sport is zwemmen, dit is echt mijn grootste passie en dat is altijd al zo geweest. Voorheen tenniste ik ook graag, maar gezien mijn leeftijd staat dat nu op een lager pitje. Ik fiets ook nog regelmatig en daar haal ik ook nog veel plezier uit. Naast sporten vind ik het ook erg leuk om te lezen. Ik hou me ook soms nog bezig met vertaalwerk voor de HAS. Dat geeft me voldoening en het is ook leuk om oud-collega’s op die manier nog af en toe te spreken.

Hoelang ben je al lid?

Ik ben al lid sinds 4 februari 2005. Al bijna 18 jaar. Ik heb een jaarabonnement om te zwemmen hier bij De Vennen. Ik kom vrijwel iedere doordeweekse dag banenzwemmen. Ik vind het belangrijk om mijn lichaam fit te houden.

Ik heb altijd een goede conditie gehad en mijn doel is dan ook om zo lang mogelijk mijn gezondheidsniveau op peil te houden.

Wat is voor jou de grootste

meerwaarde van De Vennen?

Het is hier heel gezellig, dit is echt Brabant; iedereen kent en praat met elkaar. Het personeel vind ik ook erg leuk. Ik praat regelmatig met voorbeeld Nathan, wat een leuke vent. Daar kan ik goed mee praten maar ook mee lachen. Maar, mijn favorieten bij het oppassen aan het bad zijn de badjuffen en we noemen geen namen.

Zet de eerste stap

Wil je ook werken aan je gezondheid? Heb je behoefte aan advies? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder richting een leven in balans.