fbpx

Plan hier uw

Gratis intake

Wil jij werken aan je gezondheid, zoek je afwisseling met thuiswerken of gewoon lekker sporten? Dan ben jij van harte welkom bij De Vennen in Dongen! Klik op onderstaande knop om u in te schrijven voor de intake
Of plan direct een intake in met de receptie en bel: 0162 319999

Inplannen intake

Wat houdt de intake in?

Tijdens de eerste intake leiden wij je rond in De Vennen welke gelegen is in een bosrijke omgeving. Wij laten je alle faciliteiten zien en je krijgt uitleg over hoe wij als Bewegings- en Gezondheidscentrum werken!

Samen gaan wij jouw doel bepalen en een richting uitstippelen. Wij zijn benieuwd wie je bent en hebben altijd even wat extra aandacht voor jou!

Door goed te luisteren verwerken wij jouw wensen in een trainingsschema dat wij speciaal voor jou maken. Elke maand evalueren wij jouw progressie en of het trainingsschema nog voldoet aan hetgeen wat wij samen nastreven.

In de sportschool zijn altijd professionele en gecertificeerde instructeurs aanwezig die jou ondersteunen tijdens de verschillende trainingsmomenten.

Waarom kies je voor De Vennen?

Bij De Vennen is het gemoedelijk sporten in een professionele omgeving met gecertificeerde instructeurs! Wij weten iedereen te motiveren en dat maakt dat het sporten bij de De Vennen zo fijn is. Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Persoonlijke aandacht
  • Professionele en gecertificeerde trainers
  • e-Gym
  • Groot aanbod aan groepslessen
  • Leefstijl coaching
  • Gebruik mogen maken van de zwemactiviteiten

Jij bent overtuigd en bent benieuwd wat je van ons mag verwachten? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met jou op!

De sportschool

Welke mogelijkheden zijn er bij De Vennen?

Wij hebben verschillende activiteiten voor het hele gezin. Van volautomatische trainingsapparatuur, groepslessen, activiteiten in het zwembad tot leefstijlcoaches. Alle specialiteiten vind jij onder een dak in Dongen. Samen met de instructeurs zorgen wij voor een gemoedelijke omgeving. Hetgeen waar wij veel waarde aan hechten is tijd en ruimte voor jou. Bekijk het aanbod!

Fitness

De Vennen in Dongen is een gezellige fitness club met een open ons kent ons sfeer. De Vennen is eenvoudig te bereiken en heeft zijn eigen parkeerterrein. Heb jij een all-in fitness abonnement? Dan kun je onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen én gebruik maken van de wellness faciliteiten.

eGym

Gericht trainen zoals nooit tevoren! Slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. Jouw training moet zo uniek zijn als jij bent! Selecteer individuele trainingsdoelen met eGym en maak een persoonlijk trainingsprogramma aan. Nieuwsgierig? Vraag dan nu de gratis intake aan!

Groepslessen

Groepslessen van De Vennen zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen. De tijd staat vast, is voor iedereen te volgen op zijn of haar eigen niveau. De opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen maken de groepslessen uniek.

Is onze intake vrijblijvend?

Uiteraard, onze intake is vrijblijvend. Wij willen je graag laten zien hoe wij je kunnen helpen met het realiseren van jouw doelen op weg naar een betere gezondheid! Wij leggen je daarbij geen druk op, wij motiveren jou om de beste versie van jezelf te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat je graag bij ons terug komt als je ervaart hoe fijn het is!

Nog niet helemaal overtuigd? Onze klanten hebben genoeg te vertellen!

Wat zeggen klanten over ons?

Wij kunnen zeggen dat onze fitness professioneel, voor jong en oud is, jij goed wordt begeleid en over vele faciliteiten beschikt. Maar het is toch veel leuker, eerlijker en betrouwbaarder om het van onze klanten te horen? Hieronder vindt je een greep uit de beoordelingen van onze klanten. Enkele recensies zijn op onze Facebook geplaatst, overige recensies zijn terug te vinden in de laatste editie van het Vennen krantje!

Arno Maas

Arno Maas (46)

“Ik woon nu ongeveer tien jaar in Dongen en heb al snel kennisgemaakt met Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen. Ik ben al jarenlang, samen met mijn broer, één keer in de week hier in het zwembad om samen baantjes te trekken. Kunnen we meteen gezellig bijkletsen. Sinds een jaar of twee ben ik daarnaast ook één keer per week in de fitnessruimte aanwezig.”

“Ik ben momenteel aan het revalideren na een operatie. Ik heb tijdens mijn vakantie een maagperforatie opgelopen en heb sinds de operatie een tijdelijke stoma. Ik probeer nu om langzaamaan weer conditie en kracht op te bouwen na deze zware ingreep. Je vindt me dus zowel op cardio-apparaten als kracht-apparaten. Ik merk vanzelf wel hoe ver ik daarbij kan gaan. Ik ben ook onder behandeling bij fysiotherapie De Beljaart. Ik vind de begeleiding zowel daar als hier bij de Vennen prima. Wat dat betreft is De Vennen ideaal, je hebt hier alles bij de hand, of je nu wilt zwemmen, sporten of ontspannen in de sauna, het kan allemaal.”

Carla den Beer

Carla den Boer (52)

“Ik kom hier drie tot vier keer per week. Ik ben al vanaf het begin lid bij De Vennen. Maar sinds een tijd sport ik samen met een vriendin. Het motiveert je nog meer om te gaan als je dat met iemand anders afspreekt en het houdt je wat meer op scherp.

In het zwembad doe ik aan aquarobics en in de fitnessruimte aan e-Gym. Een prachtig systeem, je scant je persoonlijke bandje en de instelling van het apparaat past zich vanzelf aan. Je wordt door een aantal oefeningen geleid en bent zo iedere keer 30 minuten aan de slag, die om zijn voordat je er erg in hebt. Aangevuld met wat inspanning op de meer klassieke toestellen, zoals de crosstrainer of de loopband, heb je iedere keer weer goed en verantwoord gesport en kun je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Daarnaast is het leuk dat je bij e-Gym via je persoonlijke app bij kan houden hoe je hebt gepresteerd en dat werkt natuurlijk wel erg stimulerend. De instructeurs zijn ook erg enthousiast en daardoor hangt er altijd een gezellige ambiance.”

Marianne Brugman

Marianne Brugman (62)

“Ik sport hier al 13 jaar en ben gemiddeld 3 keer per week te vinden in Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen. Ik ben dus eigenlijk zo’n beetje onderdeel van het meubilair zoals ze dat zeggen, haha. Mijn zoon heeft hier ook gewerkt en dat versterkte mijn band met de Vennen alleen maar.

Ik ben hier in het verleden via mijn fysiotherapeut terechtgekomen toen ik fysieke klachten had. Ik had veel last van een slijmbeursontsteking en dankzij de oefeningen die ik hier deed, zijn de klachten verholpen. Sindsdien sport ik dus meerdere keren per week. Wel altijd individueel, ik ben niet zo van de groepslessen.

Het mooie van de Vennen is dat je wat dat betreft je eigen plan kan trekken. De drempel is heel laag en het is ook een voordeel dat je bij vragen altijd goed advies krijgt van deskundigen.”

Stan van den Hout

Stan van den Hout (28)

“Ik werk nu zeven jaar bij Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen. Tijdens de opleiding ‘Sport en Bewegen’ in Tilburg vroeg een klasgenootje aan me of ik wellicht interesse had om naar De Vennen te komen. Ik voelde me vanaf de eerste dag op mijn plek hier. Het werk is hier erg afwisselend, want ik geef niet alleen maar instructie op de fitnessafdeling, maar verzorg ook zwemlessen, opgietingen in de sauna en groepslessen. Ieder uur is weer anders. Ik rijd dan ook al die jaren met veel plezier vanuit Hilvarenbeek naar Dongen. Ik ben zelf sporter in hart en nieren en kom vaak al een uur voordat ik moet werken om hier zelf ook krachttraining doen.“

“De kracht van De Vennen zit ’m volgens mij in de gemoedelijke sfeer die er heerst. Daardoor voelt iedereen zich meteen welkom. Zelfs in deze coronatijd waarbij er toch sprake is van wat meer afstand gaat dat niet ten koste van de gezellige ambiance.”

“Met e-Gym, dat De Vennen sinds 2019 aanbiedt, is er best veel veranderd. De fitnessafdeling heeft een hele make-over gekregen. E-Gym is een mooi systeem, het zorgt ervoor dat je nooit in een sleur terechtkomt qua oefeningen. Er is altijd weer een nieuwe uitdaging. Je ziet dat je gasten er plezier in hebben en dat werkt hartstikke fijn.”

Wat als ik overtuigd ben?

Je bent overtuigd maar wij kunnen ons voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt. Zit ik vast aan een abonnement, wat zijn de mogelijkheden van een abonnement of mag ik gebruik maken van andere faciliteiten? Als jij dan nog overige vragen hebt kun je direct contact met onze receptie opnemen of een e-mail versturen.

vrouw-egym

Fitness abonnementen

Bij De Vennen zijn er meerdere mogelijkheden. Wanneer jij besluit om een abonnement af te sluiten heb jij tijdens de reguliere openingstijden onbeperkt toegang tot de fitness-, zwem- en saunafaciliteiten. Bij al deze activiteiten kun jij rekenen op professionele begeleiding door een van onze gecertificeerde instructeurs en personeel.

  • ALL-IN MET E-GYM: € 59,00 p.p./ per maand
  • ALL-IN ZONDER E-GYM: € 50,00 p.p./ per maand
  • FAMILIE-ABONNEMENTEN

Zet de eerste stap en vul het intake formulier in! Samen op weg naar een betere gezondheid. Het beste van alles? Je kunt starten zonder vast contract en maandelijks bepalen of je doorgaat.