fbpx

Aanmelden

fitness abonnement

Wil jij werken aan je gezondheid, zoek je afwisseling met thuiswerken of gewoon lekker sporten? Dan ben jij van harte welkom bij De Vennen in Dongen!
Plan direct een intake in met de receptie

Tijdelijk bij een

Fitness abonnement

Ontvang één maand gratis eGym en een vitaliteitscheck ter waarde van €199,-

Wil jij gebruik maken van deze actie plan dan snel een intakegesprek in! Tijdens dit gesprek luisteren wij naar je wensen en stellen wij een persoonlijk plan van aanpak op. Twijfel niet en probeer het een maand uit, wij zijn overtuigd dat jij blijft sporten bij De Vennen. Vul hier jouw contactgegevens in:

Liever direct bellen? Bel 0162 319999

Klik uw fitnessabbonement aan:

Vul hier uw contactgegevens in:

  • Aanmelden
  • Uw gegevens

Welk fitness abonnement wilt u afsluiten

fitness abonnement

Contactgegevens

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Wanneer mogen wij contact opnemen?

Wat klanten zeggen

Wij kunnen zeggen dat onze fitness professioneel, voor jong en oud is en over vele faciliteiten beschikt. Maar het is toch veel leuker en eerlijker om het van onze klanten te horen? Hieronder vindt je een aantal van onze klanten:

Stan van den Hout

Stan van den Hout (28)

“Ik werk nu zeven jaar bij Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen. Tijdens de opleiding ‘Sport en Bewegen’ in Tilburg vroeg een klasgenootje aan me of ik wellicht interesse had om naar De Vennen te komen. Ik voelde me vanaf de eerste dag op mijn plek hier. Het werk is hier erg afwisselend, want ik geef niet alleen maar instructie op de fitnessafdeling, maar verzorg ook zwemlessen, opgietingen in de sauna en groepslessen. Ieder uur is weer anders. Ik rijd dan ook al die jaren met veel plezier vanuit Hilvarenbeek naar Dongen. Ik ben zelf sporter in hart en nieren en kom vaak al een uur voordat ik moet werken om hier zelf ook krachttraining doen.“

“De kracht van De Vennen zit ’m volgens mij in de gemoedelijke sfeer die er heerst. Daardoor voelt iedereen zich meteen welkom. Zelfs in deze coronatijd waarbij er toch sprake is van wat meer afstand gaat dat niet ten koste van de gezellige ambiance.”

“Met e-Gym, dat De Vennen sinds 2019 aanbiedt, is er best veel veranderd. De fitnessafdeling heeft een hele make-over gekregen. E-Gym is een mooi systeem, het zorgt ervoor dat je nooit in een sleur terechtkomt qua oefeningen. Er is altijd weer een nieuwe uitdaging. Je ziet dat je gasten er plezier in hebben en dat werkt hartstikke fijn.”

Marianne Brugman

Marianne Brugman (62)

“Ik sport hier al 13 jaar en ben gemiddeld 3 keer per week te vinden in Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen. Ik ben dus eigenlijk zo’n beetje onderdeel van het meubilair zoals ze dat zeggen, haha. Mijn zoon heeft hier ook gewerkt en dat versterkte mijn band met de Vennen alleen maar.

Ik ben hier in het verleden via mijn fysiotherapeut terechtgekomen toen ik fysieke klachten had. Ik had veel last van een slijmbeursontsteking en dankzij de oefeningen die ik hier deed, zijn de klachten verholpen. Sindsdien sport ik dus meerdere keren per week. Wel altijd individueel, ik ben niet zo van de groepslessen.

Het mooie van de Vennen is dat je wat dat betreft je eigen plan kan trekken. De drempel is heel laag en het is ook een voordeel dat je bij vragen altijd goed advies krijgt van deskundigen.”

Carla den Beer

Carla den Boer (52)

“Ik kom hier drie tot vier keer per week. Ik ben al vanaf het begin lid bij De Vennen. Maar sinds een tijd sport ik samen met een vriendin. Het motiveert je nog meer om te gaan als je dat met iemand anders afspreekt en het houdt je wat meer op scherp.

In het zwembad doe ik aan aquarobics en in de fitnessruimte aan e-Gym. Een prachtig systeem, je scant je persoonlijke bandje en de instelling van het apparaat past zich vanzelf aan. Je wordt door een aantal oefeningen geleid en bent zo iedere keer 30 minuten aan de slag, die om zijn voordat je er erg in hebt. Aangevuld met wat inspanning op de meer klassieke toestellen, zoals de crosstrainer of de loopband, heb je iedere keer weer goed en verantwoord gesport en kun je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Daarnaast is het leuk dat je bij e-Gym via je persoonlijke app bij kan houden hoe je hebt gepresteerd en dat werkt natuurlijk wel erg stimulerend. De instructeurs zijn ook erg enthousiast en daardoor hangt er altijd een gezellige ambiance.”

Arno Maas

Arno Maas (46)

“Ik woon nu ongeveer tien jaar in Dongen en heb al snel kennisgemaakt met Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen. Ik ben al jarenlang, samen met mijn broer, één keer in de week hier in het zwembad om samen baantjes te trekken. Kunnen we meteen gezellig bijkletsen. Sinds een jaar of twee ben ik daarnaast ook één keer per week in de fitnessruimte aanwezig.”

“Ik ben momenteel aan het revalideren na een operatie. Ik heb tijdens mijn vakantie een maagperforatie opgelopen en heb sinds de operatie een tijdelijke stoma. Ik probeer nu om langzaamaan weer conditie en kracht op te bouwen na deze zware ingreep. Je vindt me dus zowel op cardio-apparaten als kracht-apparaten. Ik merk vanzelf wel hoe ver ik daarbij kan gaan. Ik ben ook onder behandeling bij fysiotherapie De Beljaart. Ik vind de begeleiding zowel daar als hier bij de Vennen prima. Wat dat betreft is De Vennen ideaal, je hebt hier alles bij de hand, of je nu wilt zwemmen, sporten of ontspannen in de sauna, het kan allemaal.”

Ik ben overtuigd!