Maatregelen Zwemactiviteiten

Om gebruik te kunnen maken van de zwemactiviteiten is het noodzakelijk dat deze van tevoren gereserveerd worden. Je kunt maximaal drie zwemactiviteiten per week reserveren, welke een week van tevoren gereserveerd kunnen worden.

Heb je een abonnement?
Vraag bij de receptie een activatiemail aan zodat je een wachtwoord in kunt stellen. Zodra dit gelukt is, kan de app gedownload worden. Inloggen kan met het aangemaakte wachtwoord en mailadres. De zwemactiviteiten kunnen middels de app gedownload worden en je hoeft niets apart te betalen.

Losse kaartjes?
Uiteraard kan je ook een los kaartje kopen voor de zwemactiviteiten. Dit doe je door op onze website op de button ‘reserveren’ te klikken. Hier kies je je activiteit, datum en tijd en kan je je kaartje afrekenen.

Route
De Vennen heeft de route in het zwembad aangepast zodat er een éénrichtingsverkeer ontstaat. Door de hoofdingang kom je binnen en vragen wij alle leden hun handen te desinfecteren. Vervolgens mag je doorlopen naar de grote kleedkamers waar je je uit kunt kleden. Wij vragen alle leden om hun badkleding thuis al aan te doen voordat zij naar De Vennen komen. De normale kleding mag in de zwemtas, welke je mee neemt naar het bad. Na je zwemactiviteit loop je naar de kleine kleedcabines waar je je af kunt drogen en om kunt kleden. De douches mogen helaas niet gebruikt worden. Via de zijdeur verlaat je droog, aangekleed en met een voldaan gevoel het pand!

Belangrijke punten op een rij:
– Een zwemactiviteit moet altijd gereserveerd zijn. Geen reservering is helaas geen zwemactiviteit.
– Er kan maximaal een week van tevoren gereserveerd worden.
– We vragen alle leden voorafgaand thuis naar het toilet te gaan. In geval van hoge nood zijn de toiletten in De Vennen uiteraard beschikbaar.
– De zwemkleding dien je thuis aan te doen onder de normale kleding.
– Alle spullen/kleding moeten in een zwemtas mee naar het bad genomen worden. Kluisjes zijn niet beschikbaar.
– De douches mogen niet gebruikt worden.
– Na de activiteit kun je je afdrogen en aankleden in een kleine kleedcabine.
– Het personeel van De Vennen zal in het gebouw de weg wijzen.
– Houd altijd 1,5 meter afstand van andere gasten en het personeel.

Kijk voor eventuele vragen bij onze FAQ onder het kopje ‘contact’ of bel onze receptie!