Maatregelen Zwemlessen

De zwemlessen bij De Vennen zijn weer gestart! Hierbij houden wij de reguliere groepen, tijden en instructeurs aan. Ook met Hemelvaart en Pinksteren gaan wij door met de zwemlessen.

Route
De Vennen heeft de route in het zwembad aangepast zodat er een éénrichtingsverkeer ontstaat. U kunt samen met uw kind door de hoofdingang binnen komen. Hier vragen wij je om je handen (en die van je zoon/dochter) te desinfecteren. Vervolgens mag je met je kind doorlopen naar de grote kleedkamer. Wij vragen de ouders om het kind in badjas, op slippertjes en met een handdoek te brengen. In de grote kleedkamer kunt u eventueel uw kind verder uitkleden.

Na het uitkleden gaan de kinderen naar rechts richting het zwembad, waar zij opgevangen worden door een medewerker van De Vennen. De badjas, slippers en een handdoek mogen aan de rand van het bad gelegd worden op een bankje. De ouders gaan naar links en verlaten het pand via de zijdeur. Na de zwemles droogt het kind zich zelf af en doet de badjas weer aan. De zweminstructeur brengt de kinderen via de zij-uitgang naar de buiten, waar de ouders op de kinderen wachten. Hier staat een grote tent waar eventueel omgekleed kan worden.

Belangrijke punten op een rij:
Om ervoor te zorgen dat de zwemlessen veilig herstarten moeten wij ons aan een aantal maatregelen houden: – Breng je kind in een badjas (met de zwemkleding eronder), slippertjes en een handdoek.
– Zorg dat uw kind thuis naar het toilet is geweest. Bij hoge nood is het toilet uiteraard beschikbaar.
– Indien je kind met kleding aan zwemt, geeft u hem/haar een plastic tasje mee om de natte kleding in te doen.
– Er kunnen geen spullen bij het uitkleden in de kleedkamer achterblijven.
– Het is niet toegestaan om tijdens de les te kijken of te wachten.
– De douches en kleedkamers kunnen niet gebruikt worden.
– Na de les kunt u uw kind aan de zijkant van het pand ophalen. Hier staat een grote tent waar u hem/haar nog eventueel verder kunt aankleden.

Heeft u nog vragen? Kijk op onze FAQ onder het kopje contact of bel naar onze receptie! Wij helpen u graag verder!