fbpx

Personal training

De Vennen brengt mensen in beweging

Bij De Vennen sport jij in een veilige omgeving, 1 op 1, of met 2-personen onder professionele begeleiding van een instructeur en werk je aan een betere gezondheid. In deze tijd vinden wij het belangrijk om inventief te blijven. Daarom hebben we besloten om leden en iedereen die in Dongen en omstreken woont van dienst te zijn met onze PT sessies! Op deze manier kunnen wij op een verantwoorde manier werken aan jouw gezondheid. (alle sessies worden buiten op een overdekt terras verzorgd)

Bel direct met: 0162 319999.

Tarieven

Tijdens Corona hanteren wij een gereduceerd tarief met betrekking tot onze dienst personal training. Op deze manier kunnen wij op laagdrempelige manier sport en beweging toegankelijk maken voor leden en niet-leden in Dongen en omgeving.

Strippenkaart

Wanneer jij besluit om een strippenkaart van 10 lessen af te sluiten, krijg jij een les cadeau! Dat houdt in dat er slechts voor 9 trainingen wordt betaald. Hieronder zijn de prijzen uitgewerkt.

SESSIE VOOR 1-PERSOON

€ 20,- per sessie

SESSIE VOOR 2-PERSONEN

€ 30,- per sessie

Personal Training in Dongen

Wij maken Personal Training voor onze klanten en iedereen in Dongen en omstreken toegankelijk! Onze gecertificeerde trainers staan voor je klaar om een workout op maat te maken. Samen zorgen wij voor verbetering van uw gezondheid.