fbpx

Great leefstijl

Ben jij er klaar voor om het heft in eigen handen te nemen? Wil jij jezelf weer GREAT voelen na al dat gedieet en gesport? Wij werken op een aantal verschillende manieren aan een blijvend gezonde leefstijl!

Great

Wat meer bewegen, meer slapen, gezond eten en je leeft goed toch?
Steeds meer mensen gaan inzien dat gezondheid niet alleen maar te maken heeft met een getalletje op de weegschaal.
Gezondheid gaat namelijk niet alleen over voeding en bewegen, maar ook over jouw hoeveelheid stress, jouw slaappatroon en hoe je ontspant. Hoe krijgen we ons zelf daar waar we willen en hoe passen we dit toe in ons dagelijks leven?
Om jou te helpen met al deze vragen hebben wij GREAT opgericht. Ons doel met GREAT is om jou je geweldig, GREAT, te laten voelen in jouw lichaam. Dit doen we onder drie pijlers: Body, mind en food

MIND

Hoe ziet jouw leven eruit? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet, welke gewoontes/patronen heb je en wat wil je graag veranderen? Een verandering, hoe groot of klein hij ook is, zit niet van het een op het andere moment in je patroon. We gaan samen op zoek naar hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden, helemaal op jouw eigen tempo.

FOOD

Bij GREAT gaan we je leren om door de bomen het bos weer te zien op het gebied van voeding. Wat zijn nu feiten en wat zijn fabels? Hoe lees je nu eigenlijk echt goed een verpakking? Enkel wetenschappelijk onderbouwde kennis, allemaal gericht om jou weer geweldig te laten voelen in je eigen lijf!

BODY

Op het vlak van body leren we jou wat bewegen met je doet en hoe je dit het meest efficiënt doet om je weer helemaal fit te voelen. Bij GREAT maken we geen schema’s, maar kijken we welke vorm van bewegen het best bij jou past en naar wat jij echt leuk vind om te doen.

VOLG ONS!

Volg ons alvast via de onderstaande social media kanalen om op de hoogte te blijven!

https://www.instagram.com/greatleefstijl/

https://www.facebook.com/greatleefstijl