fbpx

Horeca kracht

Oproepbaar m/v 15+

Adem jij ‘hospitality’? Haal jij energie uit het helpen van mensen? Ben jij gastvrij, flexibel, sociaal vaardig en tover jij een glimlach op het gezicht van mensen? Haal jij energie uit het werken in een drukke en sportieve horeca omgeving? Dan hebben wij een super leuke job voor jou!

Herken jij jezelf hierin?

N

Jij ziet werk liggen

N

Jij bent gastvrij

N

Je bent een aanpakker

N

Jij wil geld verdienen

Over gezondheidscentrum
De Vennen

De Vennen biedt op een persoonlijke en professionele manier sportbegeleiding met diverse medische disciplines binnen handbereik. Sporten met een trainingsprogramma op maat, zelfstandig trainen of deelnemen aan één van de vele groepslessen of zwemactiviteiten.

Wij werken zonder uitzondering met gediplomeerde sport- en gezondheidscoaches. Wanneer je niet direct zelfstandig kunt sporten, kan de leefstijlcoach hulp bieden.

Jong, oud, man of vrouw: het hele gezin is welkom! Iedereen verdient een leven in balans. Wij helpen je graag verder, op welk gebied van vitaliteit en gezondheid dan ook.

Wat vragen wij?

Als extra kracht in de horeca ben jij het eerste gezicht en aanspreekpunt voor iedereen die iets te eten of drinken wil bestellen. Je bent gastvrij, vriendelijk, spontaan en behulpzaam.

Jij houdt je bezig met het helpen van iedereen die iets wil eten of drinken. Daar haal jij energie uit! Jij kan werken onder druk, want vooral tijdens de openingstijden van ons recreatief zwemmen is het lekker druk. In de weekenden en vakanties, als jouw vrienden andere keuzes maken, sta jij geld te verdienen achter de bar. SLIM!

Je steekt graag de handen uit de mouwen en je ziet werk liggen; een dienbladje mee om alle glazen en servies op te halen en oja, meteen een doekje mee om de tafels netjes achter te laten.

Je komt makkelijk je bed uit, houdt van een gezellige babbel en bent een echte teamplayer. Vakantiediensten, doordeweeks en ook in het weekend kan je voor ons klaarstaan. Alles in goed overleg natuurlijk, maar jij wil geld verdienen!

Wat biedt De Vennen jou?

Een afwisselende, leuke en uitdagende job in ons horeca team, waar geen dag hetzelfde is en jij zelf bepaald hoeveel je wilt werken. Je hebt de ruimte om initiatief te tonen en met ideeën te komen; dit wordt zelfs van je verwacht. Je maakt deel uit van een super leuk en enthousiast team, die allemaal voldoening halen uit hetzelfde; mensen helpen!

=

Werkschema

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Weekenddienst
  • Vakantiedienst
  • Soort dienstverband: oproepbaar
=

Inbegrepen in CAO recreatie

  • Vakantiegeld
  • Opbouw vakantiedagen
=

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform CAO Recreatie
  • Onbeperkt sporten / zwemmen
  • Maandelijkse betaling van gewerkte uren

Heb je interesse?

Denk jij nu; Wauw dit is echt iets voor mij! Reageer dan met een enthousiaste mail naar contact@vennen.nl

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact met ons op (0162-319999) en vraag naar Ernst van Gerven

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.