fbpx

Receptionist(e)

Parttime

Adem jij ‘hospitality’? Haal jij energie uit het helpen van mensen? Ben jij gastvrij, flexibel, sociaal vaardig en tover jij een glimlach op het gezicht van mensen? Dan hebben wij een super leuke job voor jou!

Herken jij jezelf hierin?

N

Je ben hulpvaardig

N

Jij bent gastvrij

N

Je bent sociaal vaardig

N

Jij ademt 'Hospitality'

Over gezondheidscentrum
De Vennen

De Vennen biedt op een persoonlijke en professionele manier sportbegeleiding met diverse medische disciplines binnen handbereik. Sporten met een trainingsprogramma op maat, zelfstandig trainen of deelnemen aan één van de vele groepslessen of zwemactiviteiten.

Wij werken zonder uitzondering met gediplomeerde sport- en gezondheidscoaches. Wanneer je niet direct zelfstandig kunt sporten, kan de leefstijlcoach hulp bieden.

Jong, oud, man of vrouw: het hele gezin is welkom! Iedereen verdient een leven in balans. Wij helpen je graag verder, op welk gebied van vitaliteit en gezondheid dan ook.

Wat vragen wij?

De drijvende kracht achter De Vennen zijn de mensen die er werken. Ieder met zijn of haar eigen specialisme en kennis. Als receptiemedewerker ben jij het eerste gezicht en aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent gastvrij, vriendelijk, spontaan en behulpzaam.

Jij houd je bezig met het ontzorgen van iedereen die de entree binnen komt; Jij haalt energie uit het helpen van mensen. Doordat je op de hoogte bent van alles wat wij aanbieden, kan jij als geen ander mensen doorverwijzen en helpen.

 Je vindt het leuk om met sportieve mensen om te gaan en hebt zelf ook een passie voor sport en gezondheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent handig in administratieve zaken. Je komt makkelijk je bed uit, houdt van een gezellige babbel en bent een echte teamplayer. Ochtenddiensten, avonddiensten en ook in het weekend kan je voor ons klaarstaan.

Wat biedt De Vennen jou?

Een afwisselende, leuke en uitdagende job in ons receptie team voor 24-32 uur per week, waar geen dag hetzelfde is. Je hebt de ruimte om initiatief te tonen en met ideeën te komen; dit wordt zelfs van je verwacht. We bieden je ook de mogelijkheid om bij- of nascholingscursussen te volgen. Je maakt deel uit van een super leuk en enthousiast team, die allemaal voldoening halen uit hetzelfde; mensen helpen!

=

Werkschema

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Weekendbeschikbaarheid
  • Parttime uren: 24-32 uur per week
  • Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan
=

Aanvullende betalingen

  • Vakantiegeld
  • (Bij)scholingsmogelijkheden
=

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform CAO Recreatie
  • Onbeperkt sporten / zwemmen
  • Reiskostenvergoeding

Heb je interesse?

Denk jij nu; Wauw dit is echt iets voor mij! Reageer dan met een enthousiaste mail naar maikel@vennen.nl

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact met ons op (0162-319999) en vraag naar Maikel Olie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.