fbpx

Baby-,Peuter-, Kleuterzwemmen

Met spelletjes en liedjes maakt uw kindje voor het eerst kennis met het grote water: heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatteren, zwieren en drijven, eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna – tegelijk met mama of papa – kopje onder…

Deskundige begeleiding

Onder deskundige begeleiding en op een speelse wijze leert uw kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spiertjes – en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. De indrukken die uw baby tijdens het zwemmen opdoet zijn nieuw, intens en fun – en hij/zij doet het samen met u! Door het voortdurende contact dat u met uw kindje houdt, ontstaat een nog hechtere band.

Certificaatzwemmen

Regelmatig mag uw kind laten zien wat hij/zij al kan met als beloning een “certificaat.” En na het behalen van de leuke teddybeerdiploma’s is uw kind klaar voor het grote werk!

Gratis proberen?

Als u bevallen bent en u stuurt een geboortekaartje naar Sport en Recreatiebad “De Vennen” krijgt u twee kaartjes baby-, peuter-, kleuterzwemmen gratis toegestuurd. Vanaf 6 weken bent u met uw kind van harte welkom!

 

Tijden

In verband met Corona hebben wij andere tijden voor het Baby-, Peuter- en Kleuterzwemmen. Voor de actuele tijden verwijzen we u graag door naar het kopje ‘reserveren’.

Tarieven Baby-/Peuter-/Kleuterzwemmen

Enkele les€ 6,60
12-lessenkaart (6 maanden geldig)€ 66,00
Als u met 2 kinderen komt en 1 ouder, betaald het tweede kind het tarief voor banenzwemmen jeugd€ 4,45
Komt u met 2 ouders en 1 kind, betaald de tweede ouder het tarief voor banenzwemmen volwassenen € 4,75