fbpx

Baby-,Peuter-, Kleuterzwemmen

Met spelletjes en liedjes maakt uw kindje voor het eerst kennis met het grote water: heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatteren, zwieren en drijven, eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna – tegelijk met mama of papa – kopje onder…

Deskundige begeleiding

Onder deskundige begeleiding en op een speelse wijze leert uw kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spiertjes – en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. De indrukken die uw baby tijdens het zwemmen opdoet zijn nieuw, intens en fun – en hij/zij doet het samen met u! Door het voortdurende contact dat u met uw kindje houdt, ontstaat een nog hechtere band.

Certificaatzwemmen

Regelmatig mag uw kind laten zien wat hij/zij al kan met als beloning een “certificaat.” En na het behalen van de leuke teddybeerdiploma’s is uw kind klaar voor het grote werk!

Gratis proberen?

Als u bevallen bent en u stuurt een geboortekaartje naar Sport en Recreatiebad “De Vennen” krijgt u twee kaartjes baby-, peuter-, kleuterzwemmen gratis toegestuurd. Vanaf 6 weken bent u met uw kind van harte welkom!

 

Tijden

In verband met Corona is het recreatie bad gesloten. Het is helaas niet mogelijk om hier nu een reservering voor te plaatsen.

Tarieven Baby-/Peuter-/Kleuterzwemmen