fbpx

Vier je verjaardagsfeestje bij De Vennen!

Om het verjaardagsfeest van kinderen nog leuker te maken, biedt De Vennen verschillende varianten voor een onvergetelijke feestdag zonder ongemak. Urenlang zwemplezier kan uiteraard worden gecombineerd met een kindermenu.
Er zijn drie soorten verjaardagsarrangementen te boeken:

Verjaardagsarrangement 1
Entree van het bad, limonade, een kinderijsje, een zakje chips en een presentje voor de jarige.

Verjaardagsarrangement 2
Entree van het bad, cake met limonade, frites met mayonaise en appelmoes, een kroket of frikadel, limonade, een kinderijsje, een zakje chips en een presentje voor de jarige.

Verjaardagsarrangement 3 “Drijf-in avond”
Entree van het bad, een film op groot scherm, frites met mayonaise en appelmoes, een kroket of frikadel, limonade, een kinderijsje, een zakje chips en een presentje voor de jarige.
(Dit arrangement is alleen beschikbaar van november t/m maart)

Soms is het moeilijk kiezen: gaan we met de kinderen naar de bioscoop of lekker zwemmen? Vanaf nu hoeft dit niet meer! Bij De Vennen kunnen de kinderen èn genieten van een leuke film èn lekker komen zwemmen tijdens de ‘Drijf-In’ avond.

De ‘Drijf-In’ avond vind op vaste vrijdagavonden in de winterperiode (november t/m maart) plaats van 18.00 tot 22.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties). Voor de data’s kunt u bellen naar onze receptie. Tijdens het zwemmen kunnen de kinderen genieten van een film die zal worden geprojecteerd op een groot doek van maar liefst 3 x 4 meter!

Het minimaal aantal deelnemers voor een verjaardagsarrangement is 6.

Wilt u een kinderfeestje reserveren? Verjaardagsarrangement 1 kan zowel telefonisch als direct via onderstaande knop worden gereserveerd. En voor verjaardagsarrangementen 2 en 3 kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0162-319999

Tarieven Verjaardagsarrangementen