fbpx

HiiT Energize

HIIT Energize is een uitdagende interval training van dertig minuten waarbij jouw conditie flink op de proef wordt gesteld. Explosieve oefeningen zonder materiaal volgen elkaar op hoog tempo op. Na deze workout voel jij jezelf fit en zeker voldaan.

Hoe ziet de les er uit?

HIIT Energize kent een vaste opbouw. De les start altijd met een energieke warming-up, waarmee de toon wordt gezet voor de rest van de work-out. Een afwisseling van zeer eenvoudige aerobic passen, plyometrische elementen en snel voetenwerk (agility) is wat je kan verwachten. De intensiteit zakt iets omlaag door de toepassing van enkele krachtoefeningen voor het onder- en bovenlichaam, maar niet voor lang. Tijdens de ultieme power peak schiet de hartslag wederom omhoog tot maximaal! Je wordt beloond met een fijn herstelmoment aan het einde van de les, zodat je moe maar zeer voldaan de training kan verlaten.

De les HiiT Energize is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij jouw uithoudingsvermogen flink op de proef wordt gesteld met snelle en conditioneel zware bewegingen.

Voor wie is de les HiiT Energize?

HIIT Energize is geschikt voor iedereen die supersnel fit wil worden. Je werkt aan een verbetering van je hart- en longconditie en werkt aan sterke, soepele spieren. Jouw coach geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende intensiteitsniveau ’s. Dat maakt HIIT energize uitermate geschikt voor iedereen die bereid is om hard te werken aan dat felbegeerde fitte lichaam. Met de juiste coaching en aanmoediging van jouw instructeur ga je voldaan en met een flinke dosis nieuwe energie naar huis.

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

HiiT Energize

Onze groepsles: HiiT Energize bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!