fbpx

Onze filosofie

Alles in het leven draait om het vinden van de juiste balans. Balans tussen werk en privé, arbeid en rust en zelfs tussen jouw spiermassa en het vetpercentage. Met deze wetenschap, staan wij achter onze filosofie;

“Om op een bewuste en verantwoorde manier het beste uit jezelf te halen, baseren wij onze programma’s en onze persoonlijke begeleiding op meetbare cijfers.”

Bewust Eigen Niveau

Ben

Iedereen heeft een unieke formule tot succes. Met deze formule maak jij voor jezelf de meeste impact. Wij noemen dit – Bewust Eigen Niveau – BEN. Onze passie om deze formule samen met jou te ontcijferen zorgt ervoor dat jij op je eigen tempo iedere keer zichtbaar resultaat behaalt.

Ben Bij De Vennen

BEN staat centraal!

Alles wat jij doet in onze compleet uitgeruste sportschool, wordt bijgehouden door BEN; iedere stap die je zet, iedere spier die je aanspant en iedere calorie die je verbrandt verzamelt BEN. Al deze informatie maakt BEN voor jou inzichtelijk en staat centraal bij de juiste doorvertaling richting jouw doelen en onze professionele begeleiding.

Trainingsprogramma’s

Wie ben jij?

Door onze zelf ontwikkelde trainingsprogramma’s te combineren met de inzichten die BEN jou geeft, nemen we je mee op jouw persoonlijke reis. Een reis waarbij wij fungeren als co-piloot en jij de handen aan het stuur hebt. Jij bent dus altijd in controle.

Wij hebben 4 verschillende programma’s uitgewerkt waarbinnen jouw persoonlijke reis gestart kan worden. Wie BEN jij?

Fit & Fun

De basis leggen voor een fit en gezond leven, gecombineerd met een flinke portie plezier? Dan is dit programma iets voor jou!

Slim & Shape

Bepaalde delen van jouw lichaam verbeteren? In dit programma gaan we heel specifiek aan de slag met jouw wensen.

Power & Muscle

Leg jij de focus op het vergroten van jouw spiermassa en kracht? Dan zijn wij jouw co-piloot om je op de juiste weg te helpen.
Trainingsprogramma Fit & Vitaal | De Vennen

Fit & Vitaal

Meer uithoudingsvermogen, een betere weerstand en vooral veel plezier vinden in het sporten? Dan spreekt fit & vitaal jou aan!

Ben eruit

Onze abonnementen zijn zo ingericht dat jij bepaald wat je nodig hebt om voor jezelf de juiste balans te vinden. Al onze abonnementen geven jou hoe dan ook de mogelijkheid om naast de sportschool gebruik te maken van onze andere faciliteiten. BEN jij er al uit? Kies wat bij jou past, of laat je adviseren tijdens een adviesgesprek.

Inloggen De Vennen App

Meer inzicht = meer impact!

De rode draad door jouw persoonlijke reis zijn alle inzichten die wij jou kunnen geven. Met onze eGym apparatuur en InBody weet jij straks alles over jouw lichaam, om zo bewuste keuzes te kunnen maken en doelen te stellen. Zo maak jij iedere keer impact. Met onze app heb jij overal waar je bent toegang tot jouw gegevens en kan je lessen en activiteiten reserveren. Check de app of bekijk alle fitness mogelijkheden.