fbpx

Zumba

Zumba is een heerlijke en swingende workout gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans. De makkelijk te volgen pasjes op zomerse muziek zorgen ervoor dat jij met enorm veel plezier calorieën gaat verbranden.

Hoe ziet de les er uit?

De muziek bepaalt de sfeer tijdens een Zumba les. De warming-up brengt jou meteen in de juiste mood, waarna de heupen los mogen. Je danst soepel door de verschillende latin dansstijlen heen. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. De heupen en voeten komen los en jouw armen en romp vloeien heerlijk mee met de moves. Iedereen heeft plezier op de dansvloer en daardoor heb je niet in de gaten dat je ook effectief werkt aan je lichaam en gezondheid. Vol nieuwe energie ga je weer naar huis.

De les Zumba is als volgt te omschrijven:

Een workout vol swingende danspasjes op heerlijke zomerse muziek.

Voor wie is de les Zumba?

Zumba is geschikt voor iedereen die al swingend een volledige workout wil volgen. Als je eenmaal de feestelijke sfeer van deze training hebt geproefd, wil je niet meer anders. De les is zeer laagdrempelig door de verschillende opties die worden aangereikt. Daardoor is Zumba geschikt voor iedereen die van een feestje houdt. Aan de hand van 5 pijlers hebben wij de les beoordeeld. Op deze manier kun jij makkelijker inschatten of de les bij je past! Vergeet niet; soms is het ook leuk om jezelf uit te dagen!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Zumba | De Vennen

Onze groepsles: Zumba bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!