fbpx

Zwemmen

Bij de vennen

Zwemmen is populair bij jong en oud. Het is niet alleen een leuke, maar zeker ook een gezonde bewegingsvorm. Een groot voordeel is dat bijna iedereen het mag. Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. De speelse vormgeving van het zwembad garandeert urenlang onbezorgd waterpret. De optelsom zegt alles: Een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Zwem ABC De Vennen

Zwem ABC

Jouw zoon of dochter leren zwemmen doe je bij De Vennen. Op ons kun je rekenen!

Recreatief zwemmen | De Vennen

Recreatief zwemmen

Ons fantastische kinderparadijs garandeert uren waterpret! Zien we je snel?

Zwem ABC | De Vennen

Banen zwemmen

Om op een verantwoorde manier te werken aan jouw gezondheid

Therapeutisch zwemmen

Therapeutisch zwemmen

Deze training wordt gegeven in het ondiepe verwarmde bad (32,5 graden) en is bijvoorbeeld geschikt voor: reumapatiënten, revalidanten, fibromyalgie-patiënten

MBVO De Vennen

MBVO

Ben jij boven de 50 jaar en wil jij fit en vitaal door het leven blijven gaan? Dan is deze groepsles echt iets voor jou!

Baby zwemmen

Baby zwemmen

De eerste ervaring met water moet leuk zijn en daar zorgen wij voor! Jouw baby leert spelenderwijs en met muziek vrij te bewegen in het water!

Onze Auqasporten

Aquasporten de Vennen

Aquarobics

Sporten in het water op de maat van de muziek in een vlot tempo, zodat wij je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren.

Therapeutisch zwemmen

Aquajoggen

Met behulp van een wet-belt voeren we verschillende oefeningen uit in het water. Erg leuk en makkelijk om te volgen en toepasbaar voor elk niveau.

Aquafitness | De Vennen

AquaPower

In deze les, gegeven in het water, laten we een aantal elementen terugkomen vanuit Combat, HiiT en Tabata’s met een basis van Bootcamp.