fbpx
Fit & fun trainingsprogramma

Voordat je begint is het goed om een vertrekpunt te bepalen. Dit doen we door middel van een lichaamsanalyse en daar gebruiken wij de InBody voor.

In dit trainingsprogramma gaan we het fundament leggen op weg naar een fitte en gezonde leefstijl. Dit doen we met een programma bestaande uit leuke en uitdagende oefeningen. Hierdoor zul je ervaren dat effectief en doelgericht trainen, zonder daarbij het plezier uit het oog te verliezen, goed samen gaan.
Elke 4 weken heb je een contactmoment met jouw fitnesscoach om de vordering en progressie te bekijken! Vervolgens bespreken we hoe wij jouw resultaten kunnen verbeteren!

Het Fit & fun programma

N

Wij zorgen voor de belastbaarheid van de spieren

N

Wij creëren ritme in jouw routine om te sporten

N

Elke 4 weken contact met jouw fitnesscoach, om de overgang naar de volgende fase te bespreken

Hoe ziet het Fit & Fun programma er uit?

De uitkomst van jouw persoonlijk succesformule berekenen we als volgt!
Het Fit & Fun programma is opgebouwd in twee fases waarbij je meerdere begeleidings- en contactmomenten met een fitnesscoach krijgt. Deze stelt een uitdagend en leuk trainingsschema voor jou op. Hierbij zullen de krachtapparaten en cardiotoestellen centraal staan. Wil je verzekerd zijn dat jouw schema alle belangrijke ingrediënten bevat voor een afwisselende training waarin “Fun’ centraal staat? Combineer je schema dan met een van onze vele groepslessen. De fitnesscoach zal jou adviseren welke lessen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Alle trainingsprogramma’s zijn inbegrepen bij jouw lidmaatschap!

Fundament leggen in Fit & Fun | DE Vennen

Fase 1

Het fundament leggen

Na het intake-/adviesgesprek hebben we samen jouw doelen bepaald. Nu is het tijd om te werken aan een fijne basis waar we op voort kunnen borduren! De focus ligt op een plezierige maar toch uitdagende training. Wij zorgen ervoor dat plezier en resultaat hand in hand gaan.

Fase 2 Fit en Fun trainingsprogramma | De Vennen

Fase 2

Nu gaan we bouwen!

We hebben samen een mooi fundament gelegd om op verder te bouwen! Vanaf nu gaan we de trainingsintensiteit en het volume verhogen. Als deze fase is afgerond gaan we een keuze maken welke van de vervolgprogramma’s het beste bij jou past.

Fit & Fun uitbreiden?

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten welke perfect te combineren zijn met het Fit & Fun programma. Met een van deze groepslessen ben je verzekerd dat jouw training die extra ‘Fun’ boost krijgt. Wil je extra werken aan je gezondheid? Dan zijn onze programma’s van ‘Great Leefstijl’ vast en zeker ook iets voor jou!

Nog vragen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze fitnesscoaches