fbpx

Trainingsprogramma’s

Wij werken volgens de succesformule

Sport je graag zelfstandig, maar wil je wel de zekerheid dat je resultaatgericht bezig bent én blijft? Reken dan op ons! Je conditie verbeteren, afvallen, in beweging komen, gespierder worden…. Wij hebben verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld om te werken aan jouw persoonlijke doel. Om te bepalen welk van deze programma’s het best bij jou aansluit en om jouw persoonlijk succesformule te berekenen, houd je vooraf een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze fitnesscoaches.

Welke programma’s bieden wij aan?

Fit En Fun | De Vennen

Fit & Fun

Slim & Shape

Power & Muscle

Fit En Fun | De Vennen

Fit & Vitaal

Adviesgesprek

Om de succesformule te bepalen laten wij tijdens dit gesprek alle mogelijkheden van De Vennen zien. We willen jouw motivatie achterhalen en bepalen welke route binnen onze succesformule geschikt is voor jou! Want wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een passend programma aanbieden!

Adviesgesprek plannen bij De Vennen
Adviesgesprek plannen bij De Vennen

Adviesgesprek

Om de succesformule te bepalen laten wij tijdens dit gesprek alle mogelijkheden van De Vennen zien. We willen jouw motivatie achterhalen en bepalen welke route binnen onze succesformule geschikt is voor jou! Want wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een passend programma aanbieden!

Intake gesprek plannen

Jouw succesformule

Jouw
succesformule

Na het adviesgesprek gaan we aan de slag om jouw succesformule te bepalen. Hierin gaan we inhoudelijk in op jouw wensen en behoeften zodat wij onze trainingsprogramma’s kunnen personaliseren. Door middel van de lichaamsanalyse van onze InBody kunnen wij een passend advies geven op basis van feiten. De InBody scan geeft een perfecte blauwdruk van jouw lichaam!

Onze trainingsprogramma’s

In ieder programma staat een ander doel centraal. De trainingsprogramma’s bestaan uit vier fases waarin wij in elke fase jouw vooruitgang monitoren en bijsturen waar nodig. Je hebt op vaste momenten een voortgangsgesprek met jouw fitnesscoach! Op deze manier doen wij er alles aan om jouw doelen te behalen!

Alle trainingsprogramma’s zijn inbegrepen bij jouw lidmaatschap!

Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen
Fit & fun trainingsprogramma

Trainingsprogramma: Fit & Fun

Fit & Fun zegt het eigenlijk al. In dit programma leggen we voor jou de basis opweg naar een fitte en gezonde leefstijl. En dat door middel van een trainingsschema met leuke en uitdagende oefeningen waar het ‘fun gehalte’ zeker niet mag ontbreken.

Delen? Dan zijn deze groepslessen een mooie toevoeging aan jouw trainingsprogramma: XCore, HiiT Barbell, Aquarobics & Club Cycle
Trainingsprogramma Slim & Shape | De Vennen
Slim & Shape | Trainingsprogramma De Vennen

Trainingsprogramma: Slim & Shape

Wanneer jij wilt afvallen of bepaalde vormen van jouw lichaam wilt contouren dan is dit trainingsprogramma echt iets voor jou! Wij zorgen ervoor dat jij de juiste trainingsmethode hanteert om zo jouw doelen te behalen. Dit doen we door een combinatie te maken van oefeningen gericht op spiergroei en conditie.

Shapen? Dan zijn deze groepslessen een mooie toevoeging aan jouw trainingsprogramma: XCore, HiiT Barbell, Club Power & Club Cycle
Trainingsprogramma Power & Muscle | De Vennen
Power & Muscle | Trainingsprogramma De Vennen

Trainingsprogramma: Power & Muscle

Ligt jouw focus op het vergroten van je spiermassa en kracht? Dan ben je bij dit programma aan het juiste adres. In het programma Power & Muscle ligt de focus op het laten groeien van de spieren. Losse oefeningen zijn een groot onderdeel van jouw training. De variatie in je training is belangrijk om je spieren constant te blijven triggeren.

Groeien? Dan zijn deze groepslessen een mooie toevoeging aan jouw trainingsprogramma: Club Power, HiiT Barbell & Club Cycle
Trainingsprogramma Fit & Vitaal | De Vennen
Fit & fun | Trainingsprogramma De Vennen

Trainingsprogramma: fit & vitaal

Dit programma is geschikt voor beginnende sporters, mensen met kleine blessures en ouderen. De uitkomst van het Fit & Vitaal programma is dat jij meer uithoudingsvermogen hebt, beter kunt bewegen en meer weerstand krijgt.

Groeien? Dan zijn deze groepslessen een mooie toevoeging aan jouw trainingsprogramma: MBVO, Aquasporten & Club Cycle

Advies over jouw persoonlijke trainingsprogramma?

Wil jij advies krijgen over elk trainingsprogramma het beste bij jou past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!