fbpx

recreatief
zwemmen

Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. De speelse vormgeving van het zwembad garandeert urenlang onbezorgd waterpret. De optelsom zegt alles: een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Naast het recreatiebad is er ook een buitenbad van 200m2, een apart peuterbad van 30m2 en een grote lig- en speelweide. Tijdens het recreatief zwemmen kan er altijd gebruik gemaakt worden van het recreatiebad binnen.

Pinksteren

1e Pinksterdag: GESLOTEN
2e Pinksterdag: Open volgens zondagsrooster

Openingstijden:

Woensdag: 13.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 16.00 uur
Zondag: 10.30 – 16.00 uur

Recreatief zwemmen

Bij De Vennen kan je genieten van urenlang zwemplezier in het recreatie- en buitenbad. Wanneer het mogelijk is zal ook het wedstrijdbad geopend zijn tijdens het recreatief zwemmen.

Verenigingen en scholen huren ook vaak het zwembad om zo met zijn allen een leuke activiteit te beleven. Daarnaast kan je ook tijdens het recreatief zwemmen je kinderfeestje organiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Handig!

 

N

Entree

N

1 drankje

N

1 frietje met 1 sausje

N

1 snack

Het zwemarrangement

Dat is wel zo makkelijk, een all-in pakket. Tijdens het recreatief zwemmen kan er gekozen worden voor het zwemarrangement. Dit arrangement bestaat uit: entree recreatief zwemmen, drinken, friet met saus en een snack.

Het zwemarrangement is alleen geldig op de dag van aanschaf. De verschillende onderdelen op de voucher kunnen in een willekeurige volgorde worden omgewisseld bij onze bar in het zwembad. Reserveer nu jouw arrangement(en).