fbpx

recreatief
zwemmen

Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. De speelse vormgeving van het zwembad garandeert urenlang onbezorgd waterpret. De optelsom zegt alles: een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Naast het recreatiebad is er ook een buitenbad van 200m2, een apart peuterbad van 30m2 en een grote lig- en speelweide. Tijdens het recreatief zwemmen kan er altijd gebruik gemaakt worden van het recreatiebad binnen.

Openingstijden:

Woensdag: 13:30 – 18:00 uur
Vrijdag: 15:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 16:00 uur
Zondag: 10:30 – 16:00 uur

Recreatief zwemmen

Bij De Vennen kan je genieten van urenlang zwemplezier in het recreatie- en buitenbad. Wanneer het mogelijk is zal ook het wedstrijdbad geopend zijn tijdens het recreatief zwemmen.

Verenigingen en scholen huren ook vaak het zwembad om zo met zijn allen een leuke activiteit te beleven. Daarnaast kan je ook tijdens het recreatief zwemmen je kinderfeestje organiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderfeestje?

Recreatief zwemmen als kinderfeestje? Goed idee! Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de mogelijkheden!

Het zwemarrangement

Een zorgeloze dag ervaren bij zwembad De Vennen in Dongen? Naast vertier voor het gehele gezin in ons ware waterparadijs is een hapje en drankje een extra’tje om de dag in stijl af te sluiten bij ons.

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we het mogelijk gemaakt een zwemarrangement af te nemen. Hierbij is de entree inbegrepen. Wil je hem direct reserveren, klik dan op de onderstaande knop. Wil je liever toch nog meer informatie klik dan hier.