fbpx

Abs

Een afwisseling van oefeningen met focus op de buikspieren. Zeker als jij jouw buikspieren snel overslaat, of een coach nodig hebt om je door die laatste herhalingen te helpen, is dit het perfecte kwartier voor jou.

Hoe ziet de les er uit?

Jouw favoriete buikspierkwartier. Tijdens deze workout worden alle spieren van de core getraind. Denk hierbij aan oefeningen voor de rechte, schuine en lage buikspieren en onderrug. Deze les wordt in de fitness en door alle trainers gegeven waardoor jij elke keer weer een afwisselende training hebt. Geen excuus meer om de buikspieroefeningen over te slaan!

 

Abs is als volgt te omschrijven:

Een workout van een kwartier waarbij we de buik- en onderrug spieren trainen.

Voor wie is Abs?

Wil je graag sterkere en krachtigere buikspieren? Dan is het ABS kwartier echt iets voor jou. Het is een mooie toevoeging aan je training en simpel te volgen in de fitness. Aan de hand van 6 pijlers hebben wij de les beoordeeld. Past het ABS kwartiertje bij jou? Wij denken van wel!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Abs | Buikspierkwartier | De Vennen

Onze groepsles: Abs bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!