fbpx

Baby
zwemmen

Met spelletjes en liedjes maakt jouw kindje voor het eerst kennis met het grote water: heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatteren, zwieren en drijven, eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna – tegelijk met mama of papa – kopje onder…

Een keertje proberen?

Kom langs en geef het aan bij de balie. Je kan dan gratis een proefles volgen.

Dinsdagen & Woensdagen:

0-1 jaar: 09:45 – 10:15 uur
1-2 jaar: 10:20 – 10:50 uur
2-4 jaar: 10:55 – 11:25 uur

DESKUNDIGE BEGELEIDING

Onder deskundige begeleiding en op een speelse wijze leert jouw kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spiertjes – en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. De indrukken die uw baby tijdens het zwemmen opdoet zijn nieuw, intens en fun – en hij/zij doet het samen met jou! Door het voortdurende contact dat jij met je kindje houdt, ontstaat een nog hechtere band.

Certificaat zwemmen

Regelmatig mag jouw kind laten zien wat hij/zij al kan met als beloning een “certificaat.” En na het behalen van de leuke teddybeerdiploma’s is jouw kind klaar voor het grote werk! Zijn jullie er klaar voor? Klik op onderstaande knop!

Gratis proberen?

Als je bevallen bent en je stuurt een geboortekaartje naar Sport en Recreatiebad “De Vennen” krijg jij twee kaartjes baby-, peuter-, kleuterzwemmen gratis toegestuurd. Vanaf 6 weken ben jij met jouw kind van harte welkom!