fbpx

Bedrijfsfitness

Voor jouw medewerkers

Uit onderzoek is gebleken dat 26% van de werknemers meer gaat sporten wanneer de werkgever bijdraagt in de kosten. Maak werk van het welzijn van jouw medewerkers! Het is bij De Vennen mogelijk om het ALL-IN bedrijfsfitness abonnement aan te bieden. Wat dat inhoudt? Dit is inclusief: onbeperkt fitnessen, zwemactiviteiten, sauna & wellness. Allemaal onder professionele begeleiding van onze fitnesscoaches, en met onze BEN als leidraad.

Productievere werknemers

Met het bedrijfsfitnessaanbod van De Vennen blijven jouw medewerkers te allen tijde fysiek fit en mentaal sterk

Door sport aan te bieden, investeer je in de gezondheid van jouw medewerkers, help je hen actief te blijven en ondersteun je hun productiviteit. Lichamelijke ongemakken en mentale stress kunnen actief worden voorkomen met sport en wellness.

Wat levert bedrijfsfitness op voor jou als werkgever?

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een energiek bedrijf. Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren om te bewegen en bewust bezich te zijn met gezondheid, waardoor je voordelen behaalt voor de gehele organisatie;

Sympathie

Laat jouw werknemers zien dat je hen begrijpt door mee te denken in de hoge kosten van dit moment

Minder verzuim

Volgens onderzoek zijn fitte werknemers gemiddeld 6 dagen per jaar minder ziek; dat bespaar jij in de verzuimkosten

Productiever team

Start met het team de dag door samen naar onze sportschool te gaan en actief aan het werk te gaan

via de werkkostenregeling?

Zo zit het met de Werkkostenregeling

De werkkostenregeling is sinds 1 januari 2015 verplicht voor alle werkgevers in Nederland. Met deze regeling wordt een potje gecreëerd (de vrije ruimte) waarmee vergoedingen zoals personeelsuitjes, events maar ook bedrijfsfitness onbelast aan medewerkers kunnen worden aangeboden.

Belastingvoordelen voor jou als werkgever

Wanneer je als werkgever besluit om bedrijfsfitness beschikbaar te stellen voor je medewerkers, dan ruilt de medewerker belast loon in voor een onbelast fitnessabonnement. De belastingdienst betaalt in feite mee aan het abonnement. Het voordeel voor jou als werkgever?

 

  • Je bespaart op de sociale werkgeverslasten. De werknemer betaalt in feite het abonnement zelf, omdat die kosten van het abonnement worden ingehouden op het brutoloon.
  • Als werkgever ‘schiet’ jij het abonnement voor. Medewerkers betalen het abonnement met hun brutoloon, waarover ze geen belasting hoeven te betalen.
  • Hierdoor bespaar je als werkgever op de sociale werkgeverslasten, omdat je minder brutoloon hoeft uit te keren.

Ben fit@work!

Ons bedrijfsfitness abonnement is zo ingericht dat jouw medewerkers altijd iets kunnen doen om voor zichzelf de juiste balans te vinden. Ze beginnen de dag met een groepsles of werken een persoonlijk trainingsprogramma af.

Jij als werkgever profiteert van gezondere mederwerkers met een beter moraal. Naast onze groepslessen, professionele begeleiding en eGym mag jouw personeel ook gebruik maken van onze sauna faciliteiten en alle activiteiten in het zwembad!

Inloggen De Vennen App

Wil jij bedrijfsfitness aanbieden?

Vul onderstaand formulier in zodat wij binnen één werkdag contact met je op kunnen nemen. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw bedrijf onder het genot van een kop koffie.

Maatwerk pakketten zijn in overleg mogelijk! 

Aantal medewerkers