fbpx

HiiT

Een combinatie van high intensity en krachtoefeningen bieden jou in 30 minuten alle handvaten om jezelf uit te dagen. Deze workout wordt door onze coaches gegeven in de fitness en is één van de meest afwisselende workouts op het rooster.

Hoe ziet de les er uit?

HIIT staat voor High Intensity Interval Training; een pittige workout van 30 minuten. Maar schrik niet, de intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau worden aangepast. Tijdens deze workout werk je steeds in korte interval momenten die een stevige inspanning leveren. Pittige cardio oefeningen wisselen elkaar af met spierversterkende oefeningen, vaak in de vorm van een circuit. HIIT is een les die elke keer weer anders is, doordat er een enorme variatie aan oefeningen naar voren komt en je elke keer opnieuw wordt uitgedaagd door één van onze fitnesscoaches. Wie weet haal jij zelfs wel inspiratie uit deze workout om zelf toe te passen in jouw fitnessprogramma.

 

HiiT is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij uithoudingsvermogen en kracht hand in hand gaan tijdens verschillende oefeningen.

Voor wie is HiiT?

HiiT is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt HiiT je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt deze les je daar zeker bij. Op basis van; kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid, coördinatie en fun factor hebben wij de les beoordeeld. Bepaal op deze manier of het iets voor je is!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

HiiT | Circuittraining | De Vennen

Onze groepsles: HiiT bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!