fbpx

Boxing

Boxing is een intensieve en snelle workout waarbij we werken aan uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Train mee op onze bokszakken en werk in een halfuur aan een betere conditie en sterk en fit lichaam.

Hoe ziet de les er uit?

Boksen in de fitness onder begeleiding van onze fanatieke coaches doe je bij De Vennen. Tijdens een Boxing-les wordt aandacht besteed aan techniek, coördinatie, conditionele oefeningen met een afwisseling van krachtoefeningen. Een geweldige manier om even stoom af te blazen in een halfuur durende groepsles. Iedereen krijgt voldoende persoonlijke aandacht en er hangt een gemoedelijke sfeer; perfect om jouw prestaties wekelijks te verbeteren. Boxing bij De Vennen staat voor een pittige maar laagdrempelige boks workout, waarbij de fun erg belangrijk is!

 

Boxing is als volgt te omschrijven:

Een workout vol snelle boksbewegingen waarbij jij werkt aan je snelheid en conditie.

Voor wie is de les Boxing?

Altijd al een keertje willen boksen in een gemoedelijke sfeer? Dan moet je onze groepsles een keertje proberen. We leggen je haarfijn de technische uitvoeringen uit zodat je op een verantwoorde manier kunt boksen. Aan de hand van 6 pijlers hebben wij de les opgedeeld. Op deze manier kun jij makkelijker inschatten of de les bij je past!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Boxing | De Vennen

Onze groepsles: Boxing bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!