fbpx

Persoonlijke begeleiding

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen of lukt het je niet om nieuwe leefgewoontes vast te houden? Wij helpen jou om geen stress meer te ervaren, jezelf op de eerste plaats te zetten en leren je nieuwe gewoontes aan op het gebied van voeding! Wil je direct aan de slag? We maken graag kennis met je! Klik op onderstaande knop op een vrijblijvend gesprek in te plannen!

Persoonlijke begeleiding

één op één

De persoonlijke begeleiding is geschikt voor jou als je coaching wil die gericht is op JOU als individu. Iedereen zijn of haar gewoontes, leefomgeving en lichaam is anders en vraagt dus ook een persoonlijk stappenplan om jouw doelen te bereiken. Wij maken geen kant-en-klare schema’s, maar kijken samen met jou wat bij jou in je dagelijks leven past. Een verandering in je leefstijl zit niet van het een op het andere moment in je patroon, daarom kijken we samen naar concrete en haalbare stappen om jouw doel te bereiken.

Ben Bij De Vennen

WAARMEE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

  • Blijvend je leefstijl veranderen doormiddel van concrete haalbare stappen die bij jou passen.
  • Hoe je om kunt gaan met stress, jezelf op de eerste plaats zetten en ontspannen.
  • Weer het plezier vinden in sporten en bewegen door te kijken wat bij jou past.
  • Wat maakt het dat je doelstellingen nog niet zijn behaald? Wat zit daaronder?
  • Hoe jij weer de balans terugbrengt in spanning en ontspanning.

Onze leefstijlcoaches

Staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden!

Wij zijn Laurie, Sanne en Cindy en we staan klaar om jouw leven in balans te krijgen!

Laurie Great Leefstijl

Laurie

Sanne

Cindy

HOE GAAN WIJ JOU HELPEN?

Zo ziet ons begeleidingstraject van persoonlijke begeleiding er uit! De gemiddelde doorlooptijd van onze begeleiding is 6 maanden

Intake
Tijdens de intake gaan we kennismaken. We gaan kijken hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. Waar kunnen we jou mee helpen om de beste versie van jezelf te worden? Wil jij gezondere gewoontes aanleren? Beter om kunnen gaan met stress? Meer bewegen? Jouw voeding analyseren? Jezelf weer op nummer 1 zetten? We nemen alle facetten uit jouw leven mee en maken alvast een start met concrete actiepunten die helemaal bij jou passen.

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody. Waarbij onder andere lengte, gewicht, vetpercentage, spierpercentage en vochtpercentage wordt gemeten én hoe dit is verdeeld over jouw lichaam.

Duur: 60 minuten

Coachsessie 1

We gaan in de tweede coachsessie dieper in op een door jou opgegeven thema. Wat maakt dat je een bepaalde gewoonte zo in stand houdt? Welke factoren hebben hier invloed op? Misschien moeten we wel in een hele andere richting zoeken dan dat jij in de eerste instantie dacht. Hoe kunnen we stap voor stap dichter bij jouw doel komen?

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody. 

Duur: 45 minuten

Coachsessie 2

Een aantal van jouw actiepunten zijn misschien al nieuwe gewoontes geworden. Hoe kunnen we deze verder uitbreiden? Hoe graag je het ook zou willen, je kunt niet alles tegelijkertijd aanpakken. Daarom gaan we kijken naar welke thema’s er nog meer bij jou spelen. Hoe kunnen we ook hier weer een eerste stap in maken?

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody. 

Duur: 45 minuten

Coachsessie 3

We zijn op de helft van het coachingstraject. Hoe ver sta je nu? Wat lukt al en kunnen we vasthouden of eventueel uitbreiden? Waar loop je nog tegenaan en hoe kunnen we ook voor dit thema jou nieuwe inzichten geven en stappen maken?

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody. 

Duur: 45 minuten

Coachsessie 4

In de een na laatste coachsessie gaan we heel concreet nog de punten bespreken die voor jou belangrijk zijn op dit moment. Welke thema’s moeten we echt nog samen overlopen en waar heb je de goede weg al gevonden? We kijken of de huidige actiepunten jou daar gaan brengen waar jij wil zijn of waar we nog kunnen bijstellen.

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody. 

Duur: 45 minuten

Coachsessie 5

In de laatste coachsessie gaan we in op terugvalpreventie. Hoe zorg je ervoor dat je door blijft gaan in de flow waar je nu in zit? Welke valkuilen gaan er op je pad komen en hoe kun je hier mee omgaan? Ook hier gaan we weer over op concrete acties en tips. We kijken terug op de afgelopen maanden en maken een plan zodat jij verder kan gaan en uiteindelijk de leefstijl hebt die jij graag wil! Ben je nog niet helemaal waar je wil zijn? Verderzetting van de persoonlijke begeleiding is mogelijk.

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody & terugvalpreventie

Duur: 45 minuten

De grootste meerwaarde was voor mij dat je met hele kleine gedachteveranderingen hele grote veranderingen kan aanbrengen, met betrekking tot je gewoontes. Dat je met hele kleine gedachtes zoveel invloed kunt uitoefenen op je hele gedrag, was voor mij echt dé eye-opener.

Ivon heeft het 1-op-1 begeleidingstraject gevolgd bij De Vennen.

Laurie Great Leefstijl

ivon

Wie is Ivon?

Ik ben Ivon, 34 jaar en woon sinds 2 jaar in Dongen. Ik ben nog een beetje onbekend hier maar ik vind het wel leuk. Ik werk als freelance art director in de reclame en marketing branche. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om buiten actief bezig te zijn. Zo ga ik graag samen met mijn vriend met de camper op pad. Daarnaast tennis ik één keer in de week. In de winter vind ik het heel fijn om hier bij De Vennen te kunnen spinnen. Ook maak ik hier gebruik van het slimme eGym krachtcircuit om mijn lichaam op pijl te houden.

Gesterkt door het vinden van mijn ware IK en dat ik er mag zijn, voel ik me nu beter dan ooit en heb ik de gereedschappen gekregen om mijn leven op de juiste manier in te vullen.

Plan nu een vrijblijvende intake!

We nemen binnen een werkdag contact op

De kosten voor het volgen van dit 6 maanden durende coachingstraject zijn €244,- en worden pas in rekening gebracht als je na het adviesgesprek ervoor gaat! 

1-op-1 Persoonlijke begeleiding

Geslacht*