fbpx

Xcore

Een ultieme en unieke coretraining waarbij je, buiten het versterken van de romp, ook werkt aan het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen en kracht in het hele lichaam. Deze workout met de XCO-trainer (buis met grit) staat garant voor een flinke calorieverbranding.

Hoe ziet de les er uit?

Xcore is een core training waarbij de focus ligt op het versterken van spier- en bindweefsel, opbouwen van conditie en verbranden van calorieën. De XCO-trainer is een compacte buis gevuld met grit waarmee je de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak lichaam en fit gevoel. Het heen en weer bewegen van het grit zorgt ervoor dat de spieren op een effectieve manier worden belast en je continu je core aan moet spannen. Hierdoor geeft deze les de garantie voor keiharde buik- en rugspieren!

De groepsles Xcore is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij de focus ligt op het versterken van de buik- en rugspieren en verbeteren van de conditie.

Voor wie is de les Xcore?

Xcore is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling. Aan de hand van 5 pijlers hebben wij de les beoordeeld. Op deze manier kun jij makkelijker inschatten of de les bij je past! Vergeet niet; soms is het ook leuk om jezelf uit te dagen!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Xcore | De vennen

Xcore bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!