fbpx

Bootcamp

Bootcamp staat voor een krachtige training in de buitenlucht waarbij ook jouw uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld. De motiverende coach en het gebruik van verschillende materialen en omgeving laten jou flink in het zweet werken.

Hoe ziet de les er uit?

Is binnen sporten in een sportschool niks voor jou of wil je afwisseling met je indoor trainingen? Maar wil je toch een fit, soepel en sterk lichaam? Dan is bootcamp echt iets voor jou! Bootcamp lessen bij de Vennen staan garant voor een combinatie van interval-, loop-, en krachtoefeningen in de natuur onder begeleiding van een enthousiaste coach. Er wordt tijdens de les gebruik gemaakt van obstakels en materialen in de omgeving om elke les een andere draai te geven. Je bent er op een actieve manier heerlijk op uit in de buitenlucht. 

 

Bootcamp is als volgt te omschrijven:

Een workout waarin interval-, loop- en krachtoefeningen elkaar afwisselen in de buitenlucht.

Voor wie is Bootcamp?

Bootcamp is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je het leuk vindt om buiten te sporten dan is Bootcamp echt iets voor jou! Aan de hand van 6 pijlers hebben wij de les beoordeeld. Op deze manier kun jij makkelijker inschatten of de les bij je past! Wij vinden buiten sporten één van de leukste lessen om te geven.

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Groepsles Bootcamp | De Vennen

Onze groepsles: Bootcamp bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!