fbpx

Club Yoga

Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. Inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. 

Hoe ziet de les er uit?

Club Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met Club Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam, daar werk je aan. Een Club Yoga sessie is inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training!

De les Club Yoga is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij lichaam en geest worden verbonden door ademhaling en fysieke houdingen en oefeningen.

Voor wie is de les Club Yoga?

Club Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Club Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt deze les je daar zeker bij. Aan de hand van 5 pijlers hebben wij de les beoordeeld. Op deze manier kun jij makkelijker inschatten of de les bij je past! Vergeet niet; soms is het ook leuk om jezelf uit te dagen!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Club yoga | de Vennen

Onze groepsles: Club Yoga bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!