fbpx

Club Yoga

Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema’s die jou gaan prikkelen tijdens deze workout. Beleef de perfecte combinatie van flinke inspanning en ontspanning.

Hoe ziet de les er uit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

De les Club Yoga is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij lichaam en geest worden verbonden door ademhaling en fysieke houdingen en oefeningen.

Voor wie is de les Club Yoga?

Club Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Club Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt deze les je daar zeker bij. Aan de hand van 5 pijlers hebben wij de les beoordeeld. Op deze manier kun jij makkelijker inschatten of de les bij je past! Vergeet niet; soms is het ook leuk om jezelf uit te dagen!

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Club yoga | de Vennen

Onze groepsles: Club Yoga bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!