fbpx
Slim & Shape | Trainingsprogramma De Vennen

Je wilt graag een strakker lichaam of bepaalde delen van jouw lichaam accentueren? Dan is dit trainingsprogramma speciaal voor jou!

Naast het shapen van jouw lichaam werken we aan het verbeteren van je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht. Wij horen je denken; spierkracht? Wist jij dat elke KG aan spieren zorgt voor 60 calorieën meer verbranding per dag? Wil jij nu precies weten hoe we dit doel met jou gaan behalen?

Het Slim & Shape programma

N

Samen streven wij naar jouw perfecte shape!

N

Gepersonalisserd trainingsprogramma o.b.v. jouw doelen

N

Elke 4 weken een contact met jouw fitnesscoach, om de overgang naar de volgende fase te bespreken

Hoe ziet het Slim & Shape programma er uit?

De uitkomst van jouw persoonlijk succesformule berekenen we als volgt!
Het Slim & Shape programma is opgebouwd in vier fases waarbij je meerdere begeleidings- en contactmomenten met een fitnesscoach krijgt. Deze stelt een trainingsschema voor jou op bestaande uit de juiste onderdelen om jouw lichaam de gewenst ‘Shape’ te geven.
Wil je verzekerd zijn dat jouw schema alle belangrijke ingrediënten bevat voor het behalen van jouw doelen? Combineer je schema dan met een van onze vele groepslessen. De fitnesscoach zal jou adviseren welke lessen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Alle trainingsprogramma’s zijn inbegrepen bij jouw lidmaatschap!

Fase 1

Kracht/ uithoudings-vermogen

We leggen de nadruk van de trainingen op lichte weerstand en veel volume. Op deze manier zorgen we voor maximale spierverzuring. In deze fase zetten we de eerste stap naar jouw perfecte shape!

Fase 2

Vetverbranding

In de tweede fase gaan we de focus leggen op een hoge hartfrequentie en lange spierbelasting. Op deze manier wordt het vet in je lichaam aangepakt en kunnen we de intensiteit van de training verhogen.

Fase 3

Spiergroei

We zijn aangekomen bij de derde fase. Hier gaan we de focus leggen op spiergroei! Ja, wij horen je denken; spiergroei? Maar ik wil toch juist afvallen? Spiergroei is erg belangrijk wanneer je wilt afvallen, want meer spieren zorgen voor meer vetverbranding.

Fase 4

Volume

Om echt verschil te gaan zien zijn we op een erg belangrijk onderdeel beland in het Slim & Shape programma; Volume. We hebben alle onderdelen goed aangepakt en jij boekt steeds meer progressie. Ben jij klaar om in jouw perfecte shape te komen?

Nog sneller in shape raken?

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten welke de progressie van het Slim & Shape programma boosten. Naast het traningsprogramma kun je deze activiteiten toevoegen om nog sneller jouw doel te behalen! De activiteiten zijn gekozen op basis van de volgende principes: Kracht, Groei & Volume!

Nog vragen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze fitness coaches