fbpx

HiiT Barbell

HIIT Barbell is een high intensity interval training voor alle spieren in het lichaam waarbij we gebruik maken van een halter met gewichten. Tijdens deze workout van dertig minuten word jij uitgedaagd om je grenzen te verleggen.

Hoe ziet de les er uit?

HIIT Barbell kent een vaste opbouw. In de vlotte warming-up maak je vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Vervolgens pak je de barbell erbij. Je hartslag zal snel stijgen. Je maakt zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo en drijft jezelf tot het uiterste, met behoud van een goede techniek. Na het uitputten van de spieren is het tijd om het atletische vermogen uit te dagen en de hartslag iets te laten dalen. Dit geeft jou de boost om af te kunnen sluiten met een power peak. Moe, maar zeer voldaan verlaat je het strijdveld als overwinnaar. De dagen na de training voel je de hernieuwde energie van een fitter en sterker lichaam.

De les HiiT Barbell is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij snelle bewegingen met de barbell zich afwisselen waardoor jouw spieren worden versterkt.

Voor wie is de les HIIT Barbell?

HIIT Barbell is geschikt voor iedereen die snel superfit wil worden. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint, je kiest zelf hoeveel gewicht je op de barbell plaatst. Dat maakt HIIT Barbell geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om hard te werken. Jouw coach zorgt er verder voor dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw persoonlijke grenzen kunt opzoeken en overstijgen.

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Hiit Barbell De Vennen

Onze groepsles: HiiT Barbell bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!