fbpx
Fit & vitaal | Trainingsprogramma De Vennen

Je start net met sporten, hebt misschien last van lichte blessures, bent inmiddels wat meer op leeftijd of volgt liever een wat rustiger programma? Dan hebben we speciaal voor jou het Fit & Vitaal programma ontwikkeld. Alle aspecten die voor jou van belang zijn komen in dit programma naar voren. Van uithoudingsvermogen tot vetverbrandingen tot krachttraining. Wij zorgen ervoor dat jij je weer fit en vitaal voelt.

Het Fit & Vitaal programma

N

Samen streven wij naar een vitaal leven!

N

Gepersonaliseerd trainingsprogramma o.b.v. jouw doelen

N

Elke 4 weken contact met jouw fitnesscoach, om de overgang naar de volgende fase te bespreken

Hoe ziet het Fit & Vitaal programma er uit?

De uitkomst van jouw persoonlijk succesformule berekenen we als volgt!
Doormiddel van een op maat gemaakt trainingsschema gaan we in 4 fases aan jouw gezondheid werken met als resultaat een Fit en Vitaal lichaam.
In de eerste fase werken we aan mobiliteit, want je wilt op de juiste manier bewegen. Vervolgens werken we aan de belastbaarheid van het lichaam en zorgen we dat je de oefeningen langer kunt volhouden. In de laatste 2 fases werken we aan vetverbranding en kracht! Wil je naast het trainen in de fitness je programma uitbreiden met uitdagende activiteiten welke perfect aansluiten bij jouw doel? Combineer je schema dan met een van onze vele groepslessen. De fitnesscoach zal jou adviseren welke lessen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Alle trainingsprogramma’s zijn inbegrepen bij jouw lidmaatschap!

Fundament leggen in Fit & Fun | DE Vennen

Fase 1

Mobiliteit

Aangezien we steeds meer zitten wordt mobiliteit steeds belangrijker. Hier gaan we dan ook hard aan werken tijdens deze eerste fase. De opbouw in herhalingen zorgt voor een juiste progressie in het programma. 

Fase 2

Uithoudings-vermogen

Meer energie en jezelf beter voelen! Wie wil dat nou niet? Je dagelijkse handelingen zullen beter gaan. Niet meer vermoeid boven aan de trap staan. Doordat we tijdens deze fase trainen op een hogere hartslag, geven we onze longcapaciteit een boost.

Fase 3

Vet verbranding

Voor een Fit & Vitaal leven is een juist gewicht natuurlijk ook belangrijk. Daarom gooien we het volume in deze fase flink omhoog. Lekker de verzuring in je spieren verhogen waardoor jij net die extra calorieën verbrandt.

Fase 4

Kracht

Krachttraining wordt steeds belangrijker. In de Nederlandse norm voor bewegen wordt sinds 2020 twee keer per week spier- en botversterkende oefeningen geadviseerd. Jouw spieren moeten immers de gehele dag je lichaam dragen. Tijdens deze laatste fase gaan we er voor zorgen dat jij krachtiger gaat worden.

Fit & vitaal worden?

Jouw Fit & Vitaal doelen nastreven zal nog makkelijker gaan en leuker worden wanneer je dit combineert met de juiste activiteiten. Naast het traningsprogramma kun je deze activiteiten toevoegen om nog sneller jouw doel te behalen! De activiteiten zijn gekozen op basis van de volgende principes: Plezier, Weerstand & Vitaliteit!

Nog vragen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze fitnesscoaches