fbpx
Power & Muscle | Trainingsprogramma De Vennen

Meer kracht, meer spiervolume of juist sport specifieke krachttraining. Dit zijn de voornaamste doelstellingen waar het programma Power & Muscle naadloos bij aansluit. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor de atletische sporter, beginnende krachttrainer en de sport specifieke sporter.

Methodisch en technisch trainen om het optimale resultaat te behalen. In het trainingsprogramma werk je met 2 verschillende schema’s. Benieuwd geworden? Begin direct!

In het kort:

N

Full-body workouts en splitschema's op basis van jouw wensen

N

Op naar een krachtiger en gespierder lichaam

N

Elke 4 weken contact met jouw fitnesscoach, om de overgang naar de volgende fase te bespreken

N

Met de InBody meting heb jij de perfecte blauwdruk van jouw lichaam

Hoe ziet het Power & Muscle programma er uit?

De uitkomst van jouw persoonlijk succesformule berekenen we als volgt!
Tijdens de 4 fases: Full body, Kracht, Split en Massa krijg je meerdere begeleidings- en contactmomenten met een fitnesscoach. Deze maakt voor jou het ultieme trainingsschema en zal je uitgebreid begeleiden in de juiste uitvoering van alle oefeningen en technieken. In het programma gaan wij jouw lichaam uitdagen om elke keer dat stapje verder te zetten. De opbouw en intensiteit van het programma is op een prettige manier verdeeld.
Wil jij net dat stapje extra zetten en zo van resultaat verzekerd zijn? Combineer je schema dan met een van onze vele groepslessen. De fitnesscoach zal jou adviseren welke lessen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Alle trainingsprogramma’s zijn inbegrepen bij jouw lidmaatschap!

Power en Muscle full-body | De Vennen

Fase 1

Full-Body

In de eerste fase gaan we een combinatie maken van vaste en losse oefeningen. Wij gaan de uitvoering van de oefening verbeteren zodat we straks meer gewicht kunnen toevoegen aan jouw trainingsprogramma. We pakken je hele lichaam aan zodat alle spiergroepen worden ontwikkeld.

Kracht | Power en muscle | De Vennen

Fase 2

Kracht

In deze fase leggen we de focus op kracht. Je spieren beginnen meer volume te krijgen, je begint de contouren te zien. Jouw trainingsgewicht begint nu echt vorm te krijgen en dat ga je terugzien in bijvoorbeeld het bankdrukken!

Splitschema | Power en muscle | De Vennen

Fase 3

Split

Nu we meer kracht hebben opgebouwd gaan we van een full-body workout naar een split schema! In deze fase zal het aantal oefeningen per spiergroep toenemen en delen we het trainen van de spiergroepen op! Vaak voorkomende trainingsschema’s zijn: borst, schouders en tricpes & benen, rug en biceps

Massa | power en muscle | De Vennen

Fase 4

Massa

In de laatste fase staat het opbouwen van massa centraal. Door meer volume en gewicht toe te voegen aan de training zorgen we voor de ideale prikkel om jouw lichaam naar wens te laten groeien! Mogen wij jou helpen met het bereiken van het gewenste eindresultaat? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Nog meer power?

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten welke zeer goed aansluiten bij het Power & Muscle programma. Naast het traningsprogramma kun je deze activiteiten toevoegen om nog sneller jouw doel te behalen! De activiteiten zijn gekozen op basis van de volgende principes: Kracht, Massa & Verbranden!

Nog vragen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze fitnesscoaches