fbpx

Watts Up

Editie: september 2024

De zomer loopt op zijn einde, de dagen worden korter en het weer wisselvalliger. Richting de herfst hebben wij een aantal mooie nieuwtjes. Lees het in deze editie van onze maandelijkse nieuwsbrief, met als belangrijkste boodschap:
Begin weer met sporten!

ONze coaches van BEN Fit

Releaseparty

Op maandag 30 september is het zover: de release party ‘Fall into Rhythm ‘

Geniet van nieuwe muziek en choreografieën. Speciale attentie voor de nieuwe les Aerobic Weight Training (AWT). Na de lessen ben je van harte welkom om gezellig na te praten met een drankje aan de bar. Inschrijven kan eenvoudig via onze app.

 

NIEUW

Aerobic Weight Training

Een energieke Workout, die de beste elementen van krachttraining met de intensiteit van aerobics combineert.

Deze les bestaat uit een combinatie van cardio- en kracht training. Het is een laagdrempelige les om deel te nemen voor jong en oud. De les heeft iedere keer dezelfde opbouw, maar wel met elke les andere kracht en cardio stukken.

Vanaf maandag 7 oktober 09:00 kan jij mee doen. Wil je alvast een voorproefje? Ga naar de lespagina of kom dan naar onze releaseparty op 30 september en ervaar de Aerobic Weight Training zelf.

Begin weer met sporten!

Nu het ‘normale’ leven weer is begonnen, is het zaak weer in je sport-ritme te komen. Op vaste momenten komen sporten is dé stok achter de deur om je fit te voelen.

Voel je je futloos?
Heb je geen werkmotivatie?
Me-time‘ nodig?

Pak de regie in handen.
Wij helpen om je ritme weer te vinden!

Jeugdlessen Slim & Sterk

Voor iedereen met een Ben Slim – jeugdabonnement bieden we extra begeleiding in de fitness. Op vaste momenten staat er een coach voor je klaar om je tijdens je workout te ondersteunen of uit te dagen. Of je nu vragen hebt over apparaten, meer spiermassa wilt creëren of wilt ‘Body shapen‘. Je leert het tijdens deze lessen:

 

  • Dinsdagen van 17:00 tot 18:00

  • Donderdagen van 16:30 tot 17:30

  • Vrijdagen van 17:00 tot 18:00