fbpx

Watts Up

Editie: juli 2024

Van 6 juli tot en met 18 augustus hebben wij aangepaste openingstijden vanwege de zomervakantie.

Let op: Tijdens de eerste week van de zomervakantie is het wedstrijdbad in onderhoud, wat betekent dat er gedurende deze week geen activiteiten zijn in het wedstrijdbad. De hottub in de sauna is verbonden met het wedstrijdbad en zal daarom ook gedurende de eerste week buiten gebruik zijn.

Ook gaat er een aanpassing gedaan worden aan de vloer in de groepsleszaal / spinningzaal beneden. Bekijk goed in het rooster wat dit betekent voor de groepslessen.

Release Party – Summer vibes

Afgelopen maandag hadden we een geweldige Release Party: Summer Vibes plaats. Een zeer geslaagde avond waar we tijdens de les nieuwe muziek en choreografieën hebben geïntroduceerd. Blijf onze nieuwsbrief en social media kanalen volgen, zodat je op de hoogte bent van toekomstige evenementen.

Kom in shape deze zomer!

met BenFit

Wacht niet langer en geef jezelf de kans om je doelen te behalen. Begin vandaag nog en zet de eerste stap naar een fittere versie van jezelf. Bijvoorbeeld om af te vallen, of een gezonder eetpatroon aan te leren.

ONze coaches van BEN Fit

Nieuwe fitnessapparaten

Er staan twee gloednieuwe fitness apparaten in de sportschool: de hipthrust en de legpress. Deze machines zijn perfect om je benen en billen te versterken en je training naar een hoger niveau te tillen. Heb je hulp nodig met de instellingen of uitleg? Onze coaches staan voor je klaar, spreek ze aan of maak een afspraak.

Badkleding toegestaan in de sauna op dinsdag

We willen jullie eraan herinneren dat het op dinsdagen van 13:00 tot 17:00 uur toegestaan is om badkleding te dragen. Let op: dit is niet verplicht. Maar het kan dus zijn dat er leden zijn die in badkleding van de saunafaciliteiten gebruik maken dinsdag middagen.

Kermis salonwagens stalling

In juli begint de kermis weer in Dongen. Van 8 juli tot en met 19 juli hebben wij beperkte parkeerplaatsen vanwege de stalling van de kermis salonwagens. Houd de borden bij de parkeerplaats goed in de gaten voor verdere instructies.