fbpx

Watts Up

Editie: augustus 2024

Tot en met 18 augustus geldt het zomerrooster. Kom langs voor een duik in het zwembad, een goede training in de sportschool of om te ontspannen in de sauna. Wat je ook doet; BEN actief!

ONze coaches van BEN Fit

“Aerobic Weight Training”

Toe aan iets nieuws? Binnenkort voegen we een nieuwe groepsles toe aan ons rooster. De Aerobic Weight Training. Deze energieke Workout combineert de beste elementen van krachttraining met de intensiteit van aerobics. Blijf op de hoogte van alle details en de startdatum van de nieuwe les door onze nieuwsbrief en socials te volgen.

ingevulde enquêtes!

Als organisatie zien we ons centrum groeien. In het aantal leden, in het aanbod wat we bieden en in de samenwerkingen die we aangaan. We zien ook dat we als team zijn geroeid in aantal en dat we een duidelijk gezamenlijk streven hebben.

Om inzicht te krijgen in hoe jij als lid kijkt naar onze organisatie, team en faciliteiten, hebben we in juni een enquête opengezet. Maar liefst 325 van jullie hebben deze ingevuld. Daar zijn we erg dankbaar voor, want met dit aantal hebben we een representatieve 0-meting gerealiseerd.

De enquête is een jaarlijks terugkomend onderzoek, die ons gaat voorzien van jullie eerlijke mening en feedback. Op deze manier kunnen we blijven bijsturen richting een optimale klantbeleving.

Welk cijfer krijgen we op dit moment?

Groepslesinstructeurs

Fitnesscoaches

Receptionisten

Wat doen we goed?

We hebben een ‘Word Cloud’ gemaakt van de meest voorkomende antwoorden. Hoe groter de tekst, hoe vaker dit is aangegeven.

ONze coaches van BEN Fit

Afvallen met BenFit

Begin vandaag nog en zet de eerste stap naar een fittere versie van jezelf. Wacht niet langer en geef jezelf de kans om je doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen of een gezonder eetpatroon wilt aanleren, het BenFit traject en onze coaches helpen je op weg.

Bekijk de video

Echt geweldige resultaten van iemand die heeft deelgenomen aan het BenFit traject. Een topprestatie in slechts één maand tijd!

Ben je gemotiveerd en wil je meer te weten komen over BenFit of een adviesgesprek inplannen met een van onze coaches?

Baby, Peuter, Kleuter-zwemmen

Voor de zomervakantie hebben wij tijdens het Baby, Peuter en Kleuter zwemmen leuke onderwater foto’s gemaakt!

Op 20 en 21 augustus starten we weer met het Baby, Peuter en Kleuter zwemmen na de zomerstop. Dit is hét moment om een keer mee te doen met de les. Je kunt altijd een gratis proefles proberen. Stuur ons een berichtje of laat het aan de receptie weten via 0162 31 99 99.