fbpx

Watts Up

Editie: juni 2024

In deze nieuwsbrief komen de nieuwe fitnessapparaten aan bod, het klanttevredenheidsonderzoek, zomervakantie rooster, release party – summer vibes en nog veel meer!

Nieuwe fitnessapparaten

We hebben iets nieuws voor jou. Vanaf 12 juni kan je onze gloednieuwe Legpress en Hipthrust machines uitproberen. Perfect voor het versterken van je benen en billen. Onze coaches staan te juichen om jou te helpen.

Hoe tevreden ben jij?

We hebben een enquête klaarstaan. We stellen het op prijs als je de tijd neemt om deze in te vullen, dit duurt ongeveer 10 minuutjes.

Klik op de onderstaande button om direct te beginnen.

Zomervakantie rooster

Van 6 juli tot en met 18 augustus hebben wij aangepaste openingstijden vanwege de zomervakantie. Vanaf 14 juni is het rooster te vinden op onze website: www.vennen.nl onder het kopje “Rooster”.

Release Party – Summer Vibes

1 juli

Op maandag 1 juli is het zover: de release party met het thema ‘Summer Vibes’. Geniet van nieuwe muziek en choreografieën. Na de lessen nodigen we je uit voor een tropisch drankje aan de bar. Inschrijven kan via de Vennen app.

ONze coaches van BEN Fit

Workout of the day – Neem een vriend mee:

Wil je werken aan explosieve kracht en uithoudingsvermogen onder persoonlijke begeleiding? Doe dan mee met de WOD! Samen sporten maakt alles nog leuker. Je mag altijd iemand meenemen voor een proefles. Laat het aan onze receptie weten, dan regelen wij de reservering.

Aquarobics met Dylan, doe jij mee?

Maak kennis met Dylan! Hij werkt al langere tijd in onze sportschool en geeft sinds kort ook de aquarobicslessen op donderdagmiddag van 13:45 tot 14:30. Trek je zwemkleding aan en doe gezellig mee met de les!

Yoga Night in Bali ‘Sunset Retreat’ 

Gisteren vond de Yoga Night in Bali plaats. Een zeer geslaagde avond in het teken van Bali, klankschalen, wierook en ontspanning. Blijf onze nieuwsbrief en social media kanalen volgen, zodat je op de hoogte bent van toekomstige evenementen.