fbpx

Voor een frisse duik in het water, een gezonde geest en een gezond lichaam ga je naar De Vennen in Dongen (in de buurt van Tilburg en Breda). Het bewegings- en gezondheidscentrum ligt in een bosrijke omgeving met een trimbaan, een zandverstuiving en een kanovijver in de directe omgeving.

De Vennen beschikt over een recreatiebad, een sportbad, een buitenbad en twee peuterbaden (binnen en buiten).  Naast deze baden is er ook een grote lig- en speelweide.  Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. Een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Naast het zwembad bevindt zich in ons pand een uitgebreid fitnesscentrum waarin je wordt begeleid door professionele instructeurs. Met een persoonlijk opgesteld trainingsschema, ons hypermoderne E-gym concept, of een van de vele uitdagende groepslessen haal jij het beste uit je training.

Toe aan een momentje ontspanning voor jezelf? Ook hiervoor ben je bij De Vennen aan het juiste adres. Ons luxe saunacomplex met saunatuin bestaat onder andere uit een authentieke Kelo-buitensauna (90 graden), Finse sauna (90 graden), Kleurensauna (75 graden), Infraroodsauna, 2 Turkse stoombaden, diverse whirlpools, een voetenbad, koude-/warme douches, hot-/cold tube, stortdouche, relaxruimte en een ruime ligweide.

De Vennen is dus de ideale plek voor gezonde in- en ontspanning! Kom een keertje langs, u bent van harte welkom bij De Vennen!