fbpx

Voor een frisse duik in het water, een gezonde geest en een gezond lichaam ga je naar De Vennen in Dongen (in de buurt van Tilburg en Breda). Het bewegings- en gezondheidscentrum ligt in een bosrijke omgeving met een trimbaan, een zandverstuiving en een kanovijver in de directe omgeving.

De Vennen beschikt over een recreatiebad, een sportbad, een buitenbad én twee peuterbaden (binnen en buiten).  Naast deze baden is er ook een grote lig- en speelweide.  Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. Een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Naast het zwembad bevindt zich in ons pand een fitnesscentrum waarin je wordt begeleid door professionele instructeurs, een uitgebreid saunacomplex en een paramedisch centrum. Bij De Vennen kunt u van 0 tot 100 jaar terecht, van meer bewegen voor ouderen in het water maar ook in onze fitnesszaal. Voor de kleintjes is er baby-, peuter- en kleuterzwemmen en natuurlijk geven we bij De Vennen ook zwemles.
De Vennen is dus de ideale plek voor gezonde in- en ontspanning! Kom een keertje langs, u bent van harte welkom bij De Vennen!