fbpx

LET OP! Het recreatiebad is gesloten d.m.v. de coronamaatregelen.

Recreatief Zwemmen

Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. De speelse vormgeving van het zwembad garandeert urenlang onbezorgd waterpret. De optelsom zegt alles: een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Naast het recreatiebad is er ook een buitenbad van 200m2, een apart peuterbad van 30m2 en een grote lig- en speelweide. Tijdens het recreatief zwemmen kan er altijd gebruik gemaakt worden van het recreatiebad binnen.

Het Zwemarrangement

Tijdens het recreatief zwemmen kan er gekozen worden voor het Zwemarrangement. Dit arrangement bestaat uit: entree recreatief zwemmen, drinken, friet met saus en een snack.

Het zwemarrangement is alleen geldig op de dag van aanschaf. De verschillende onderdelen kunnen in een willekeurige volgorde worden omgewisseld bij onze bar in de zwemzaal. U kunt het zwemarrangement alleen tijdens recreatief zwemmen aanschaffen bij onze receptie.

Openingstijden Recreatiebad

Wij hanteren de volgende openingstijden voor het Recreatief Zwemmen:
– Woensdag 13:00 – 18:00 uur
– Vrijdag 15:00 – 20:00 uur
– Zaterdag en zondag 10:00 – 15:00 uur

*Op zondag is het wedstrijdbad ook open.

Maatregelen Corona

Wegens de versoepeling zijn de kluisjes, kleedkamers en douches weer geopend en kan hier tijdens het Recreatief Zwemmen gebruik van worden gemaakt. De horeca is gesloten. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren, echter raden we dit wel aan.

Tarieven Recreatief zwemmen