fbpx

Nieuw!

Booty

Deze workout zorgt ervoor dat jouw onderlichaam flink de verzuring in gaat. Door gebruik van weerstandsbanden en gewichten is dit een spierversterkende training waarin je in dertig minuten werkt aan sterke billen en benen.

Hoe ziet de les er uit?

Tijdens een Booty workout train je de benen en de billen volledig rond. De voor-, achter-, binnen-, en buitenkant van de benen en de achter- en zijkant van de billen. Niets wordt overgeslagen. Een goede warming-up hoort daar natuurlijk bij, waarna de intensiteit steeds verder wordt opgevoerd. De toevoeging van trainingsweerstand zorgt voor de ultieme blast in de bovenbenen en billen. Heb je zin om bovendien de hartslag te laten stijgen? Laat je dan verrassen door uitdagende plyometrische elementen. Je gaat gegarandeerd de les uit met goed getrainde billen en benen.

De les booty is als volgt te omschrijven:

Een workout waarbij de focus ligt op het versterken en shapen van de benen en billen.

Voor wie is de les Booty?

Booty is geschikt voor iedereen die nét dat beetje extra aandacht wil besteden aan het verstevigen van de been- en bilspieren. Deze groepstraining is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het trainingsniveau, omdat de oefeningen in intensiteit en moeilijkheidsgraad worden opgebouwd. De ruime variatie aan oefeningen en de wisselende energie in de muziek, zorgen voor een ware belevenis tijdens de training.

%

Kracht

%

Uithoudings-vermogen

%

Lenigheid

%

Snelheid

%

Coördinatie

%

Fun factor

Booty | De Vennen

Onze groepsles: Booty bij De Vennen in Dongen proberen?

Of je nu een keer Spinning wilt proberen, een Xcore, Zumba of een van onze specials, je bent altijd welkom om een van onze groepslessen vrijblijvend te proberen!