fbpx

Operationeel manager

Assistent bedrijfsleider bij De Vennen

Ben jij iemand met een passie voor sport, gezondheid en gastvrijheid? Ga je regelmatig naar de sportschool, het zwembad of de sauna, en denk je dan: “Dit kan beter”? Heb jij altijd ideeën om dingen te verbeteren en vind je het leuk om plannen te maken en die ook echt uit te voeren? Dan willen we graag met jou kennismaken!

Bij sport- en gezondheidscentrum De Vennen in Dongen zijn we namelijk op zoek naar een energieke en ondernemende collega die onze algemeen directeur kan ondersteunen bij het verder uitbouwen van ons sport- en gezondheidscentrum. Geïnteresseerd? Neem direct contact op via het onderstaande formulier. Klik hier.

Wat zoeken wij in jou?

N

Empatisch

N

Eager to develop

N

Doelgericht te werk gaan

N

Initiatiefrijk

👋🏼 hé, Wij zijn de Vennen

Voor een frisse duik in het water, een gezonde geest en een gezond lichaam ga je naar De Vennen in Dongen (in de buurt van Tilburg en Breda). Ons sport- en gezondheidscentrum beschikt over meerdere zwembaden en staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. We hebben een fitnesscentrum, waarin iedereen wordt begeleid door professionele instructeurs, een uitgebreid saunacomplex en een paramedisch centrum. Daarnaast kan iedereen bij ons terecht voor leefstijl coaching. We werken in ons centrum samen met 42 collega’s.

(door)groeien!

Bij ons mag je pro-actief meedenken. Over het aanbod, serviceniveau, ga zo maar door. Jouw ideeën mogen er zijn, laat ze horen. Jij bepaalt mede de toekomst van De Vennen.

Afwisselende baan

Geen dag is hetzelfde en daar houd jij van. Als pro-actief persoon zie jij wie hulp nodig heeft of juist even dat gezellige praatje. Jij krijgt energie van werken met mensen. 

Interne opleiding

Je komt te werken in een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Opleiding, cursussen of (interne) coachingstrajecten; het kan allemaal!

Groepsles aanbod | De Vennen

Je legt de ‘bar’ op een verantwoorde en gedragen manier hoger 😉

Dit ga je doen!

In deze rol bij De Vennen ga je je bezighouden met een breed scala aan verantwoordelijkheden en dat maakt je werk juist zo interessant. Je werkt nauw samen met de algemeen directeur en zorgt ervoor dat de strategie niet alleen op papier staat, maar ook écht wordt uitgevoerd. Elke actie die je onderneemt is gericht op het verder professionaliseren van de organisatie.

Oog voor kwaliteit en resultaat

Je hebt oog voor commercieel resultaat, maar verliest daarbij nooit de kwaliteit uit het oog. Jij bedenkt slimme manieren om de omzet te verhogen, zonder dat de dienstverlening hieronder lijdt. Creativiteit speelt hierbij een grote rol: je weet precies hoe je de juiste doelgroep kunt bereiken en hoe we ervoor zorgen dat onze gasten een goede ervaring hebben.

Echte veranderaar

Daarnaast draag je constant je ‘innovatiebril’. Je ziet kansen om dingen beter te doen, zowel in de dienstverlening als in de interne organisatie. Heb je een goed idee? Dan werk je dat uit tot een helder plan en ga je het gesprek aan met de algemeen directeur, om zo tot een uitwerking te komen.

Tot slot zorg je voor een warm welkom bij de receptie: daar ben jij verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst en een gestroomlijnde werkwijze. De medewerkers aan de receptie kunnen op jou rekenen als aanspreekpunt.

Kortom, een operationeel/tactische rol waarin je op verschillende domeinen van De Vennen een positieve impact maakt!

Jij herkent je in het volgende

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, liefst met een achtergrond in bijvoorbeeld SPECO, Ondernemerschap & Retail management of een commerciële richting. Met minimaal 3 jaar ervaring in commercie of innovatie, voel je je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je hebt affiniteit met hospitality en als je al eerder teams hebt aangestuurd, is dat helemaal mooi meegenomen.

Daarnaast ben je iemand die scherp is op details, maar ook het grotere plaatje altijd in de gaten houdt. Je vindt het leuk om met mensen te werken en kunt goed communiceren, zowel met je collega’s als met onze bezoekers.

Whats in it for me?

Een afwisselende, leuke en uitdagende job in ons hechte team waar geen dag hetzelfde is. Je hebt de ruimte om initiatief te tonen en met ideeën te komen; dit wordt zelfs van je verwacht. We bieden je ook de mogelijkheid om bij- of nascholingscursussen te volgen. Als werknemer mag je van al onze faciliteiten gebruik maken, zoveel je wilt. En het mooiste van alles: je partner ook!

R

Grote vrijheid van handelen

R

Ambitie om jezelf te ontwikkelen

R

Sportieve omgeving

R

Salarisindicatie € 3850 - € 4675

R

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

R

Pensioenregeling

HiiT | Circuittraining | De Vennen

Not your cup of tea

Q

Samenwerken met de gemeente ligt mij minder

Q

Maatschappelijk belang spreekt mij niet aan

Het is zó geregeld! 

Laat eenvoudig jouw gegevens achter door het formulier in te vullen en een (korte) motivatie bij te voegen (Word of PDF). Wil je éxtra indruk op ons maken? Stuur dan je CV ook mee zodat wij een goed beeld krijgen wie je bent en wat je (al) kan 😉.

Enthousiast?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze algemeen directeur, Alfons van der Pluijm, via [email protected] Sta je te popelen om bij De Vennen aan de slag te gaan? Mail dan jouw sollicitatiebrief, CV en geef in 3 redenen aan waarom jij denkt dat dit jouw functie is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.