fbpx

Watts Up

Editie: april 2024

De tweede editie alweer! Je leest alles over onze verbouwing, ruimere openingstijden, hoe je gemakkelijk kunt afvallen met BenFit, we gaan lessen combineren op de zaterdag en op woensdag kun je een heerlijke cardio workout volgen op de bokszak. Was dat alles? Nee! Ook hebben we nieuwe yoga-lessen toegevoegd en geven we je een update over de meivakantie. 

ONze coaches van BEN Fit

Verbouwingsupdate – Begint steeds meer kleur te krijgen 😉

We willen jullie graag nog een update geven over de voortgang van de verbouwing. Er zijn een aantal belangrijke veranderingen die we hebben doorgevoerd en nog gaan doorvoeren om onze faciliteiten te verbeteren: De nieuwe toegangspoorten zijn geïnstalleerd voor de fitnessruimte en het zwembad en de vloer is vernieuwd. Er staan nog meer aanpassingen op de planning waaronder de plaatsing van de nieuwe receptiebalie en het meubilair voor de horeca. We streven ernaar om de receptie voor de Meivakantie gereed te hebben. Met de horeca hopen we voor de zomer helemaal klaar te zijn.

Ruimere openingstijden

Wij zien het ledenaantal stijgen.
Om daar op in te spelen, hebben we besloten om onze openingstijden uit te breiden.

Maandag: 08:00 tot 22:00
Dinsdag: 07:00 tot 22:00
Woensdag: 08:00 tot 22:00
Donderdag: 07:00 tot 22:00 
Vrijdag: 08:00 tot 21:00
Zaterdag: 08:30 tot 14:00
Zondag: 08:30 tot 14:00

Afvallen met BenFit

Ben jij op zoek naar manieren om je fitter te voelen, wil je afvallen of je lichaam strakker en gespierder maken? Wist je dat voeding voor maar liefst 80% bijdraagt aan het behalen van deze doelen?

Op maandag 15 april van 20:00 – 21:00 uur organiseren we de eerste Eye-opener kennisavond met als thema: De kracht van voeding. We vertellen je alles over voeding en hoe jij jouw doel kan halen. Je krijgt praktische tips en je hoort ervaringen van leden die al succes hebben geboekt. Met de exclusieve aanbieding voor het BenFit-programma -alleen geldig voor alle aanwezigen- garanderen we dat ook jij jouw doel gaat halen! 

Iedereen is welkom, dus neem gerust iemand mee die geen lid is; je beste vriend(in), buur, kennis of familielid. 
Aanmelden kan via de Vennen App of bij onze receptie. 

Update – groepslesaanbod

Boxing | De Vennen

HiiT & Abs

Je bent vast al bekend met de HiiT + Abs lessen. Deze blijven normaal doorgaan alleen op de zaterdag wordt het net wat anders. De twee lessen worden dan samengevoegd en deze zal ‘Hiit’ gaan heten. De les wordt verplaatst van de sportschool naar de groepsleszaal beneden, hierdoor kunnen er meer mensen meedoen aan deze les. Reserveer je plek via de app.

Boks je fit – op woensdag

Vanwege de groeiende populairiteit van de bokslessen hebben we besloten om op woensdag een extra les toe te voegen en de duur van de bokslessen te verlengen. Wat dit betekent voor de woensdagavonden:
woensdag van 19:00 tot 20:00
woensdag van 20:00 tot 21:00

Hatha & Yin Yoga

Vanaf nu zitten de lessen van Tineke’s Yoga in een ander jasje. Op maandag van 20:00 tot 21:00 is de ‘Hatha Yoga’. Tijdens deze les ga je op een inspirerende, rustige maar ook intensieve manier aan het werk met je lichaam. Het is voor iedereen die een sterker lichaam wil en uitdaging zoekt in kracht in flexibiliteit.

Op zondag van 10:00 tot 11:00 is de ‘Yin Yoga’. Bij de Yin Yoga werk je heel bewust en op een rustige manier aan je lichaam, houding en balans. Veel mensen ondervinden mentaal voordelen van het regelmatig beoefenen van de Yin Yoga.

Meivakantie en ons buitenbad

Van 20 april tot en met 5 mei is het Meivakantie. Het rooster zal vanaf 13 april te vinden zijn op onze website www.vennen.nl onder het kopje ‘rooster’. 

LET OP:
Op vrijdag 26 april (Oranjenacht) is onze horeca geopend tot 19:00 uur. De sauna én de fitness sluiten die avond om 21:00 uur.

Op zaterdag 27 april (Koningsdag) is de Vennen gesloten.

Buitenzwembad open; geniet van het mooie weer

De Lente is volop in gang. Het weer wordt beter en dat betekent dat het buitenbad vanaf nu weer geopend is tijdens het recreatief zwemmen.
Na de meivakantie is het buitenbad op dinsdagen geopend van 13:00 en 17:00 voor de sauna bezoekers. Op dinsdag middag is badkleding toegestaan maar niet verplicht.

Saunatuin | De Vennen in Dongen