fbpx

Watts Up

Editie: maart 2024

Vanaf nu zullen wij iedere eerste vrijdag van de maand alles wat handig, leuk en goed is om te melden in één overzichtelijke email verzenden. We noemen deze emails ‘Watts up!’. Zorg ervoor dat je deze emails goed leest, dan mis je niets van wat er te doen is #bijdevennen. Bij deze de allereerste Watts up! Maart 2024

Leestijd: 4 minuten

N

Verbouwing

N

Aangepaste openingstijden

N

Nieuwe apparaten, nieuwe resultaten

N

Nieuwe groepslessen

N

Release party 25 maart

N

Vrijblijvend kennis maken!

ONze coaches van BEN Fit

Een warm welkom

Wij vinden het geweldig om zoveel nieuwe gezichten te zien in onze sportschool en het zwembad. Namens het gehele team willen we jullie van harte welkom heten bij De Vennen.

ONze coaches van BEN Fit

Aangepaste openingstijden tijdens Pasen

De afgelopen maanden hebben we ons groepslesrooster uitgebreid met Tineke’s Yoga, WOD (Workout Of the Day) en Aquapower. Heb je deze lessen al eens meegedaan? Klik op de buttons hieronder voor meer infromatie en wanneer deze lessen gegeven worden.

Ps: op de woensdagen van 11:00 tot 11:45 uur hebben we een extra spinning les toegevoegd. Zin om mee te doen? Via De Vennen app kun je reserveren. 

Verbouwing bij
De Vennen

Je hebt het vast al gemerkt: Er wordt flink geklust bij de entree! 
De komende weken staat er een verbouwing op de planning voor onze entree, receptie en horeca. Een complete make-over dus! We houden jullie via de email op de hoogte van de planning en eventuele aanpassingen in de routing, etc.

Aangepaste openingstijden tijdens Pasen

Aangepaste openingstijden van onze sportschool en het zwembad:

1e Paasdag, 31 maart: sportschool en zwembad gesloten.
2e Paasdag, 1 april: sportschool van 08:30 tot 14:00 en het zwembad van 10:30 tot 16:00 geopend. 

Release party 
25 maart
Thema: colors

Ieder kwartaal vindt er een release party plaats voor de groepslessen. Op maandag 25 maart is de volgende release party met het thema: Colors. Trek je kleurrijkste sportoutfit aan en geniet van nieuwe muziek en choreografie. Na de lessen nodigen we je uit voor een gezellig drankje bij de bar.  

Vergeet jezelf niet in te schrijven via de Vennen app
(dit is mogelijk vanaf maandag 18 maart) 

ONze coaches van BEN Fit