fbpx

Het verhaal van..

Wij bij De Vennen geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans.
Hoe doen onze leden dat? Lees hier hun persoonlijke verhalen.

Waar is Nathan?

Waar is Nathan?

Nathan Droge is 23 jaar onze rots in de branding geweest, maar sinds 1 december 2023 niet meer dagelijks te zien bij De Vennen. Wat is er gebeurd? Waar is Nathan? Hij is opnieuw begonnen. We hebben hem eind november geïnterviewd. Lees hier Nathan’s verhaal.

Lees meer
Angelique

Angelique

Ik ben Angelique, 53 jaar en woon in Drunen. Als geboren entertainer voel ik me als een vis in het water voor de groep en draag ik mijn enthousiasme over. Ik wil dat de leden zicht gehoord voelen. Zij blij, ik blij.

Lees meer
Louis

Louis

Mijn naam is Louis van Hees, 56 jaar en ik werk als kok bij de defensie. Tijdens het adviesgesprek werd geadviseerd om een voedingsprogramma te volgen. Dat paste goed bij de hulpvraag en mijn doel. Ik ben nu al veel doelbewuster bezig en sporten is onderdeel van mijn leven geworden.

Lees meer
Jannie

Jannie

Ik ben Jannie, 38 jaar en geboren en getogen Dongenaar. De sfeer die bij De Vennen hangt, de ongedwongenheid, alle mogelijkheden die het abonnement biedt zoals al het zwemaanbod, de sauna, de groepslessen en de uitstraling van de sportschool is echt tof. En de eGym is echt goud! Dat alles maakt voor mij de balans compleet.

Lees meer
René Jansen

René Jansen

Als je werkzaam bent bij Gemeente Dongen, heeft iedere medewerker de mogelijkheid om een all-in sportabonnement bij De Vennen af te sluiten tegen een gereduceerd tarief. Een bedrijfsfitness abonnement wat Fit@Work heet. Daar maak ik al meer dan 6 jaar dankbaar gebruik van, met het eGym krachtcircuit als favoriete workout.

Lees meer
Ivon

Ivon

Ik ben Ivon, ik ben 34 jaar en woon sinds 2 jaar in Dongen. Ik heb het 1-op-1 begeleidingstraject bij Leefstijl De Vennen gevolgd. Toen ik hier bij Laurie terecht kwam wilde ik graag duidelijk hebben waarom ik dingen doe zoals ik ze doe.

Lees meer
Marieke

Marieke

Ik ben Marieke, 43 jaar oud en ik woon in Dongen. Door chronische pijn kwam ik in een situatie waar de dingen die je plezier en ontspanning geven wegvielen. Sporten bij De Vennen geeft mij meer dan een houvast.

Lees meer
Gerard

Gerard

Ik ben Gerard, ik ben 80 jaar en ik woon in ’s Gravemoer waar ik ook ben opgegroeid. Ik zwem praktisch iedere doordeweekse dag bij De Vennen. Ik doe ook regelmatig vrijwilligerswerk. Ik ben al lid sinds 4 februari 2005. Al bijna 18 jaar. Ik heb een jaarabonnement om te zwemmen hier bij De Vennen.

Lees meer
Yassin

Yassin

Ik ben Yassin, 25 jaar oud en woon nu zo’n 3,5 jaar in Dongen. In mijn verleden heb ik in Syrië gewoond. Ik werkte als ontwerper en ik ben ook chef-kok. Ik heb sinds afgelopen september een Fitness Loont abonnement bij De Vennen, in samenwerking met de gemeente. Sinds ik sport, ben ik al 12 kilo afgevallen.

Lees meer
Mirjam

Mirjam

Ik ben Mirjam van Loon, 55 jaar en ik woon in Dongen. Ik werk bij Thebe wijkverpleging. Ik maak dankbaar gebruik van het zeer gevarieerde sport- en beweegaanbod bij De Vennen. Ook de sauna vind ik een heerlijke aanvulling binnen mijn abonnement.

Lees meer

De Vennen in Dongen

Leven in Balans

Als je leven in balans is, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset. Wij geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans. Maar balans vinden is een continue proces. De wereld om ons heen blijft immers veranderen. Die zoektocht naar de juiste balans is ook voor iedereen anders. Tijden veranderen, onze leefomgeving blijft veranderen, technologie blijft ons beïnvloeden, onze realties met anderen blijven zich ontwikkelen, etc. etc. Het is een oneindige missie, waar we je graag bij helpen.

Het verder helpen van mensen richting een leven in balans
geeft onze coaches namelijk de grootste voldoening.

Zet de eerste stap

Wil je ook werken aan je gezondheid? Heb je behoefte aan advies? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder richting een leven in balans.