fbpx

Angelique

Wie ben je?

Ik ben Angelique, 53 jaar en ik woon in Drunen. Ik heb 2 dochters, de jongste woont nog thuis. Zij studeert in Nijmegen. Mijn oudste woont samen. Ik ben sinds 1 november 2022 werkzaam bij De Vennen als allround medewerker en dat bevalt mij uitstekend.

Ik ben een feestnummer, vol energie

Ik hou van shoppen en heb een een actief sociaal leven. Ik ga regelmatig een hapje eten of ik pak een bioscoopje. Dat doe ik met een hand vol vrienden. Meer heb ik er niet nodig. Ik heb door de jaren heen gemerkt wie mijn echte vrienden zijn en dat voelt goed. 

Dit typeert Angelique

N

53 jaar

N

Drunen

N

Op mijn plek #bijdevennen

N

Feestnummer vol energie

N

Leden blij, ik blij

Ik ben een feestnummer, vol energie. Leden vragen wel eens na een les: ‘Ben jij nou niet moe?!’
Nee hoor, gewoon doorgaan. Sommigen gaan echt met de tong op de schoenen naar huis, maar zeggen dan wel: ‘Het was weer lekker Angelique’,  Ja daar doe je het voor!

Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Angelique

Welke rol speelt sport & bewegen in jouw leven?

Ik heb lang paard gereden. Maar door twee ongevallen ben ik daar maar mee gestopt. Eén keer werd ik naar achteren van het paard af geworpen, waardoor ik met mijn rug en schouder op een betonnen schuttingdeel terecht kwam. Daar heb ik naast een flinke kneuzing ook een permanent beschadigde nier aan over gehouden. De druppel was toen ik voorover werd gelanceerd, toen mij paard uit zichzelf in galop ging en plost tot stilstand kwam vooroverbuigend. Ik werd gelanceerd met mijn hoofd tegen de houten boarding. Als ik mijn cap niet op had gehad, dan had ik hier nu niet gezeten. Daarna was voor mij de lol eraf. Angst nam het over helaas. Sindsdien sport ik naast mijn veelzijdige baan niet in mijn vrije tijd.

Ik ben graag onder de mensen. Ik heb vanaf mijn 16e meegedaan aan groepslessen zoals steps, aerobics en Tai-Bo. Dat vond ik zo leuk en deed altijd zo enthousiast mee, dat ik destijds gevraagd ben of ik het zelf niet leuk zou vinden groepslessen te geven. Dat leek mij wel wat. Het was voor mij ook een manier om zonder echte opleiding, weg te kunnen uit de supermakrt waar ik toen werkzaam was. Zo startte mijn avontuur in deze branche.

Ik heb bij mijn vorige werkgever mijn lesbevoegdheid gehaald voor meerdere groepslessen en ook mijn fitness opleiding 1 en 2.

Waarom werken #bijdevennen?

Ik was klaar voor de volgende stap. Ik hecht veel waarde aan mijn persoonlijke ontwikkeling. De Vennen biedt mij de mogelijkheden om mezelf steeds verder bij te scholen. Zo heb ik zeer recent mijn bijscholing ‘Fitness & Oncologie’ behaald en ben ik nu bezig met één van de cursussen Medical Trainer, deelgebied ‘De  Wervelkolom’. Ik vind het heerlijk steeds meer te weten te komen en mezelf te specialiseren.

Ook de sfeer en collegialiteit is voor mij een bepalende factor of ik lekker op mijn plek zit. Ik kan zeggen dat ik met alle collega’s goed contact heb. We zien elkaar, er is ruimte voor eigen mening en we staan klaar voor elkaar. Dat is echt heel belangrijk voor mij. De manier waarop Monique mij heeft begeleid op het gebied van zwemlessen vind ik het benoemen meer dan waard. De rust en persoonlijke aanpak van haar heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn zelfvertrouwen groeit en groeit.

Wat geeft jou de meeste voldoening?

Dat is een lastige, want ik vind bijna alles leuk. Nou, dat is trouwens niet helemaal waar; zet mij niet op een spinningfiets of voor een yoga-groep. Dat is echt niet Angelique. Ik sta in mijn kracht voor een aquarobics- en een MBVO-groep. Dat past goed bij mij als persoon: enthousiasme en energie overdragen op de ander, dat is waar ik goed in ben.

Ik merk dat ook in de sportschool. Als leden weten dat ik de HiiT training geef, hoor ik ze al zeggen; ‘Ojee dit wordt weer een pittige training!’ En zo hoort het. Ik wil een band met mensen opbouwen. Ik loop actief rond en toen ik net in dienst was #bijdevennen liep ik meerdere rondjes om mezelf voor te stellen. Laatst kwam ik een lid tegen die al even niet was geweest en die zei na een gezellg gesprekje ‘Héhé, dat heb ik zo gemist.’

Ik help mensen gewoon graag. Dat vind ik leuk. Ook als er mensen bij de bar staan en ze worden nog niet geholpen, spring ik achter de bar en voorzie ze van koffie of thee. Ik ben graag behulpzaam:

Zij blij, ik blij.

Zet de eerste stap

Wil je ook sporten in een gezellige omgeving waar je gezien wordt? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder #bijdevennen.