fbpx

Louis

Wie ben je?

Mijn naam is Louis van Hees, 56 jaar en ik ben een geboren en getogen Dongenaar. Ik werk als kok bij de defensie. Mijn Hobby’s zijn reizen en van het leven genieten.

Van welk aanbod maak jij gebruik?

Tijdens het adviesgesprek werd geadviseerd om een voedingsprogramma te volgen. Dat paste goed bij de hulpvraag en mijn doel. Ik had de keuze uit een looptijd van 6 of 12 weken. Ik heb gekozen voor het 12 weken programma, waar ik nog geen seconde spijt van heb gekregen.

Ik ben nu dus veel doelbewuster bezig.

Dit is Louis

N

56 jaar

N

BenFit 12 weken traject

N

BEN Compleet abonnement

N

Kok bij defensie

N

Doelen zijn te halen!

Wat was jouw doel toen je bij ons binnenstapte?

Mijn horecaspoiler moest eraf en ik had echt 0 conditie. Daarnaast zocht ik een omgeving die voor mij prettig zou zijn om in te bewegen. De sfeer die hier hangt past goed bij mij. Je bent hier een persoon en geen nummer. Dat was voor mij minstens zo belangrijk als het werken aan mijn buikje en het opkrikken van mijn conditie.

Bekijk hier de video!

Leuk zo’n artikel maar je kunt beter horen wat Louis er zelf van vindt! Klik op de video om hem te bekijken!

Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Via de app krijg ik mijn weekschema, die ik ook nog zelf kan aanpassen!

Louis

Waarom koos je voor BenFit 12 weken?

Omdat ik van mezelf weet dat 6 weken te kort zou zijn, het was namelijk zaak om door te pakken. Ik had een keuze gemaakt iets te veranderen in mijn manier van leven dus ik wilde mezelf ook écht uitdagen.

Naast het 12 weken programma ben ik ook lid geworden bij De Vennen met een BEN Compleet abonnement. Dat kwam ook voort uit het adviesgesprek. Het krachtcircuit stelt zich op mij persoonlijk in. Dus qua gewicht, lengte en kilo’s etc. En als ik dan aangeef bij heb dat ik de uitdaging aan het verliezen ben, past Stan de software direct aan. Zo is mijn eGym ronde continue nieuw voor me en blijft het uitdagend. Het is dus voor mij een wisselwerking tussen de nieuwste apparatuur die hier aanwezig is en de persoonlijke begeleiding.

De combinatie van mijn lidmaatschap met het 12 weken programma is echt perfect. Het versterkt en overtreft daardoor het effect wat je kan behalen met een los aanbod.

 

Aan wie zou jij BenFit aanraden?

Aan iedereen met een karakter zoals ik. Mensen die iets willen bereiken maar denken dat ze het niet gaat lukken. Dát was voor mij het meest waardevolle moment; het bewijs dat doelen wél gehaald kunnen worden. Met mijn eigen inzet en een beetje hulp van jullie, haha. Dus ik zou willen zeggen: ‘Kom van de bank af en ga je doelen realiseren!’

Op welke manier ben je geholpen door ons?

Nou eerst ben ik nog bij een andere sportschool geweest maar die konden niet bieden wat ik wilde. Dus ben ik bij jullie binnengestapt met dezelfde hulpvraag en ik werd door de receptioniste meteen geattendeerd op jullie mogelijkheden op het gebied van voeding en bewegen. Ceciel sprak vanuit haar enthousiasme. Dat sprak me heel erg aan en ik kreeg er een goed gevoel bij.

Stan heeft in het opvolgende gesprek eerst alles rustig met mij doorgenomen en vragenderwijs een advies gegeven welk abonnement en aanbod het beste bij mij als persoon en mijn doelen paste. In mijn abonnementsvorm zit heel bewust ook het eGym krachtcircuit. De eGym is echt ideaal omdat ik van nature vrij lui ben aangelegd. Het gemak van dit krachtcircuit, waar je niet over hoeft na te denken maar het wel degelijk resultaat behaald, past dus perfect bij mij als persoon.

Voorheen was het ‘Oke, ik gá sporten’ en nu is het ‘Yes, ik mág sporten!’

Ik ben iemand die een stok achter de deur nodig heeft. Stan is mijn vaste coach en volgens mij kan ik geen betere hebben. Hij zet me af en toe weer op de rails. Ik ben een echte Bourgondiër dus de broodjes hamburger en durum döners vlogen me om de oren. Maar dat is nu voor mij echt verleden tijd.

Wat is het effect op jouw mentale gezondheid?

Nou naast het fysieke effect van een betere conditie en mijn kleren die te groot worden heb ik nóg meer lol in het leven. Waar sporten voorheen meer een bijkomstigheid was waar ik niet perse om stond te springen, is er een gedachteverandering gekomen in mijn hoofd. De associatie met sporten is 180 graden gedraaid; normaal was het ‘Oke, ik gá sporten’ en nu is het ‘Yes, ik mág sporten!’.

Ik ben van 2 keer in de week sporten al doorgestapt naar 4 keer in de week. En als het aan mij ligt ga ik elke dag. Het voelt als een gezonde verslaving. Ik merk dat ik lekkerder in mijn vel zit. En het heeft ook effect op andere routines in mijn leven. Bijvoorbeeld hoe ik hier kom; ik woon hier 1 minuut vandaan. Voorheen kwam ik met de auto, nu kom ik te voet

Liep ik voorheen in de supermarkt direct naar de cola en de chips, ga ik nu echt naar de versafdelingen en kies daar mijn groeten, fruit en verse vleeswaren. Mijn eetpatroon is heel anders geworden, wat toch knap is met mijn beroep als kok waar de verleidingen letterlijk voor het grijpen liggen. Ik ben nu dus veel doelbewuster bezig.

Aan wie zou jij BenFit aanraden?

Aan iedereen met een karakter zoals ik. Mensen die iets willen bereiken maar denken dat ze het niet gaat lukken. Dát was voor mij het meest waardevolle moment; het bewijs dat doelen wél gehaald kunnen worden. Met mijn eigen inzet en een beetje hulp van jullie, haha. Dus ik zou willen zeggen: ‘Kom van de bank af en ga je doelen realiseren!’